default-image

Μεγάλο διπλό στο 94' για τον ΟΦΗ, 1-2 τον Παναθηναϊκό

Αθλητισμός
Μεγάλο διπλό στο 94' για τον ΟΦΗ, 1-2 τον Παναθηναϊκό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο... καναβάτσο έριξε ο ΟΦΗ τον Παναθηναϊκό μέσα στο "Απόστολος Νικολαΐδης", καθώς πήρε σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 1-2, "χτυπώντας" στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Οι παίκτες του Τζενάρο Γκατούζο ήταν προσηλωμένοι στο αγωνιστικό πλάνο, προσπαθώντας να "κλείσουν" τους χώρους προς την περιοχή του Λόρια.

Στο 21' ο Μερεμπασβίλι (στο ντεμπούτο του) με εκπληκτικό γκολ σκόραρε στο ντεμπούτο του για το 0-1, ενώ η ισοφάριση ήρθε στο 77' με αυτογκόλ του Τριποτσέρη. Στο 94' όμως ο Μακρής μετά από κόρνερ του Μιλιάζες, πέτυχε με προβολή το τελικό 1-2.

Ο Γκατούζο άλλαξε τη διάταξη της ομάδας του σε 4-4-2, ενώ βασικό στοιχείο ήταν οι μικρές αποστάσεις ανάμεσα στις γραμμές και το διαρκές τρέξιμο στο χώρο ευθύνης του κάθε παίκτης. Οι Κρητικοί έδωσαν χώρο στους «πράσινους» που δε μπορούσαν να… πατήσουν περιοχή και στο 21' ήρθε το «χτύπημα». Ο Στάθης έβγαλε ωραία σέντρα από δεξιά και ο Μερεμπασβίλι με φοβερό σουτ στην κίνηση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Μάλιστα, τέσσερα λεπτά μετά οι «ασπρόμαυροι» έφτασαν κοντά και σε δεύτερο γκολ, όταν από τη μπαλιά του Άρτολα, ο Πετρόπουλος βγήκε τετ-α-τετ με τον Στιλ, όμως ο Κουτρουμπής τον «έκοψε» τελευταία στιγμή. Μοναδική φορά που χρειάστηκε να επέμβει ο Λόρια ήταν στο 43', σε δυνατό σουτ του Νάνο εκτός περιοχής, μπλοκάροντας σταθερά τη μπάλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι κέρδισαν μέτρα στο γήπεδο και απείλησαν με προϋποθέσεις, αλλά όχι κλασσικές ευκαιρίες. Έφτασαν αρκετές φορές, κυρίως με κόντρες μέσα στην περιοχή, με πιο καλές στιγμές δύο σουτ του Πράνιτς και από ένα των Ατζαγκούν και Ντίνα. Στο 77' ο ΟΦΗ στάθηκε άτυχος, αφού από εκτέλεση κόρνερ του Νάνο, ο Κουτρουμπής έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα χτύπησε στην πλάτη του Τριποτσέρη και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-1.

Στο 94' όμως, ο Μακρής έριξε στο… καναβάτσο τον Παναθηναϊκό, όταν μετά από κόρνερ του Μιλιάζες με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-2 και οι πανηγυρισμοί ήταν έξαλλοι για μια μεγάλη νίκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News