default-image

Τα βλέμματα στο Παγκρήτιο για το Εργοτέλης-Ολυμπιακός

Ποδόσφαιρο
Τα βλέμματα στο Παγκρήτιο για το Εργοτέλης-Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά από δύο εβδομάδες διακοπής η Σούπερ Λίγκα επαναρχίζει με σημαντικές αναμετρήσεις. Από το σημερινό πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής ξεχωρίζει η αναμέτρηση του Παγκρητίου ανάμεσα στον Εργοτέλη και τον Ολυμπιακό.

Χωρίς να υπολογίζονται οι δανεικοί Βλαχοδήμος και Λυκογιάννης κάτι που ουσιαστικά έγινε γνωστό την περασμένη Πέμπτη, ολοκληρώθηκε χθες η προετοιμασία του Εργοτέλη για τον αποψινό (20.30) εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό. Το πρόγραμμα περιελάμβανε παιχνίδια με μπάλα σε περιορισμένο χώρο και ασκήσεις στα τελειώματα των φάσεων. Ο Παντελάκης γυμνάστηκε ατομικά, αλλά σε αυξημένους ρυθμούς, ενώ ο Φίντελεφ συνέχισε τη θεραπεία του.

Έπειτα από την ολοκλήρωση του προγράμματος, ο Παύλος Δερμιτζάκης ανακοίνωσε τη 19μελή αποστολή, που αποτελείται από τους: Καβουσάκη, Πίτσο, Σαϊνάτι, Ρέντζα, Κοζορώνη, Μπογκντάνοφ, Μπρούνο, Μπαμ Μπαμ, Γιουσούφ, Νόσκοβιτς, Μπουρσέλη, Παμλίδη, Λεονάρντο, Χαντί, Γκέντσογλου, Γιοβάνοβιτς, Τζανακάκη, Μέγι και Τσέρνι.

Μια πιθανή ενδεκάδα που αναμένεται να παρατάξει ο Παύλος Δερμιτζάκης βρίσκει τον Τσέρνι κάτω από τα δοκάρια, τους Τζανακάκη και Πίτσο στα άκρα της άμυνας και τους Μέγι και Γιοβάνοβιτς κεντρικούς αμυντικούς. Η τριάδα του κέντρου θα απαρτίζεται από τους Κοζορώνη, Γκέντσογλου και Μπογκντάνοφ, στα άκρα της επίθεσης οι Χαντί και Γιουσούφ, με τον Νόσκοβιτς μοναδικό προωθημένο.

Οι «ερυθρόλευκοι» από την πλευρά τους έχουν το μυαλό τους και στην κρίσιμη αναμέτρηση με τη Γιουβέντους για το Champions League και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, στο ντέρμπι της επόμενης Κυριακής.

Γι’ αυτό ο Μίτσελ αναπροσάρμοσε τα σχέδιά του για την 11άδα, η οποία θα αποτελείται από τον Ρομπέρτο κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα θα αγωνιστούν – από δεξιά προς αριστερά – οι Σαλίνο, Μποτία, Αυλωνίτης και Μασουακού.

Στον άξονα θα βρίσκεται ο Μιλιβόγεβιτς και αν αποφασιστεί να πάρει «ανάσες» ο Μανιάτης, είναι πιθανό να παίξει ο Φορτούνης ή ο Μπουχαλάκης που επιστρέφει στο Ηράκλειο.

Πιο μπροστά θα είναι ο Τσόρι, ενώ στα πλάγια θα παίξουν οι Ντουρμάζ και Φουστέρ. Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Μήτρογλου, αν και ο Διαμαντάκος έχει τις δικές του πιθανότητες να πάρει φανέλα βασικού.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγερι, Ελαμπντελαουί, Γκαζαριάν και Γιαννούλη. Εκτός έμειναν ο Σιόβας (ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς), ο Ντοσεβί, Μπενίτες (μόλις επέστρεψαν από τραυματισμούς) και Αφελάι, Κασάμι, Αμπιντάλ και Εντινγκά (για λόγους τακτικής).

Όσον αφορά στα υπόλοιπα σημερινά ματς, η Νίκη Βόλου υποδέχεται τον Πανθρακικό, έχοντας ως στόχο την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα.

Αργότερα, έχουμε το ντέρμπι της Πελοποννήσου, καθώς ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τον Παναιτωλικό στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» και αυτό το ματς έχει τη δική του ξεχωριστή αίγλη.

Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής

Σάββατο 18 Οκτωβρίου

Νίκη Βόλου – Πανθρακικός (16:00, NS7)

Διαιτητής: Ιωάννης Καμπαξής

Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός (18:15, NS1)

Διαιτητής: Γιώργος Κύζας

Εργοτέλης – Ολυμπιακός (20:30, NS1)

Διαιτητής: Αριστομένης Κουτσιαύτης

Κυριακή 19 Οκτωβρίου

Παναθηναϊκός – ΟΦΗ (16:00, NS2)

Διαιτητής: Γιώργος Κομίνης

Καλλονή – Κέρκυρα (18:15, NS7)

Διαιτητής: Στέφανος Μαντάκης

Βέροια – Λεβαδειακός (18:15, NS6)

Διαιτητής: Αλέξανδρος Αρετόπουλος

Πλατανιάς – Ξάνθη (18:15, NS2)

Διαιτητής: Χρήστος Μήτσιος

ΠΑΟΚ – Ατρόμητος (20:30, NS1)

Διαιτητής: Τάσος Σιδηρόπουλος

Δευτέρα 20 Οκτωβρίου

Πανιώνιος - ΠΑΣ Γιάννινα (19:30, NS1)

Διαιτητής: Τάσος Παπαπέτρου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News