default-image

Ξεκινούν τα πρωταθλήματα στο βόλεϊ

Σπορ
Ξεκινούν τα πρωταθλήματα στο βόλεϊ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε θέση... σεβρίς μπαίνουν οι ομάδες των Εθνικών κατηγοριών του βόλεϊ, με την Κρήτη να έχει αρκετούς εκπροσώπους και κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν. Η πόλη του Ηρακλείου, ωστόσο, δεν έχει αντιπρόσωπο και ο νομός εκπροσωπείται μόνο από τη Μεσαρά στην Α2 γυναικών.

Ο ΟΠΕΡ, με νέο προπονητή τον Νίκο Ζιώγα και στηριζόμενος σε έμπειρες Ελληνίδες παίκτριες, μπαίνει στη μάχη της Α1 γυναικών θέλοντας να κάνει μια καλή πορεία και να εξασφαλίσει άνετα την παραμονή του. Στην πρεμιέρα υποδέχεται αύριο στις 3 μ.μ. τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, θέλοντας με τη βοήθεια και του κόσμου του να μπει με το δεξί στο πρωτάθλημα.

Ο Νίκος Ζιώγας στις δηλώσεις του στο επίσημο σάιτ της ΕΟΠΕ ήταν σαφής: «Ο ΟΠΕΡ φέτος έχει σαν πρωταρχικό και κύριο στόχο την παραμονή του στην κατηγορία και με την πάροδο του χρόνου να μπορέσει να αποδώσει καλό βόλεϊ», ενώ σχολιάζοντας το φετινό πρωτάθλημα επισήμανε: «Το φετινό πρωτάθλημα θα κρύβει πολλές εκπλήξεις σε αγωνιστικό επίπεδο. Λόγω της κρίσης τα μπάτζετ σε πολλές ομάδες έχουν αναπροσαρμοστεί και βλέπω μια στροφή στις νέες Ελληνίδες αθλήτριες, γεγονός το οποίο στο μέλλον σίγουρα θα προσδώσει πολλά οφέλη στο ελληνικό γυναικείο βόλεϊ».

Την 1η αγωνιστική της Α1 βόλεϊ των γυναικών συμπληρώνουν τα παιχνίδια Ηλιούπολη-Μακεδόνες, Ολυμπιακός-Ανατόλια, ΑΕΚ-Α.Ο. Θήρας, Παναθηναϊκός-Πανναξιακός.

Στην Α2 βόλεϊ των ανδρών, ΟΠΕΡ και ΣΦΠ Χανίων μπαίνουν στη μάχη σήμερα. Ο πρώτος αντιμετωπίζει στις 4 μ.μ. εκτός έδρας τον Οδυσσέα, ενώ οι Χανιώτες υποδέχονται στις 5 μ.μ. τον Πανελλήνιο.

Η 1η αγωνιστική του 1ου ομίλου περιλαμβάνει και τα εξής παιχνίδια: Απόλλων-Κυζικός, Μίλων-Εθνικός, Ροδίων Άθλησις-Αργυρούπολη, Ελληνικά Ναυπηγεία-Δραπετσώνα.

Διπλή εκπροσώπηση για το νησί και στην Α2 γυναικών. Η Μεσαρά μπαίνει στη μάχη αύριο Κυριακή, υποδεχόμενη στο κλειστό των Μοιρών τον Ιωνικό στις 4 μ.μ., ενώ η Σούδα δοκιμάζεται σήμερα στις 4 μ.μ. στην έδρα του Ζηρίνειου.

Στην πρεμιέρα της Α2 γυναικών θα πραγματοποιηθούν και οι αναμετρήσεις: Ηλυσιακός-Αστέρας Αγ. Δημ., Παγγεραγωτικός-Πανιώνιος, Θέτις-Α.Ο. Τραχώνων, Παλλήνη-Ηρακλής Θεσσαλονίκης, Ζηρίνειος-Ηρακλής Κηφ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News