default-image

Καλή εμφάνιση και νίκη ο στόχος για το Ρέθυμνο

Μπάσκετ
Καλή εμφάνιση και νίκη ο στόχος για το Ρέθυμνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ο Ρέθυμνο Aegean αντιμετωπίζει αύριο τον ΚΑΟΔ AM. GENETICS για την 2η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, στις 17:00, στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη», θέλοντας να πετύχει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, μπροστά στο κοινό του.

Χαρούμενο θέλει να κάνει τον κόσμο του το Ρέθυμνο Aegean στην πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση της χρονιάς για το πρωτάθλημα της Α1.

Η ρεθυμνιώτικη ομάδα υποδέχεται αύριο Σάββατο στις 5μ.μ. τον ΚΑΟΔ στοχεύοντας στην πρώτη νίκη της χρονιάς. Όπως επισημαίνει στο επίσημο σάιτ του Ρεθύμνου και ο βοηθός του Θανάση  Σκουρτόπουλου, Σταύρος Μυκονιάτης: «Είναι το πρώτο παιχνίδι μέσα στην έδρα μας για την καινούρια σεζόν. Θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη εντός και να την συνδυάσουμε με μία πολύ καλή εμφάνιση.

Πρέπει να ξεκινήσουμε από την άμυνα και να δείξουμε το πάθος που έχουμε για τη νίκη. Ο αντίπαλος είναι ουσιαστικά μία καινούρια ομάδα. Έχει ανανεώσει κατά πολύ το ρόστερ της σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν. Έχει νέα παιδιά με ενέργεια αλλά δεν διαθέτουν την εμπειρία της κατηγορίας. Το Ρέθυμνο Aegean θα στηριχτεί στην δύναμη και στην ενέργεια  που του δίνει ο κόσμος του. Τον θέλουμε δίπλα μας για να μας βοηθήσει στο ψυχολογικό κομμάτι».

Από την πλευρά των παικτών, ο Φάνης Κουμπούρας επεσήμανε τα «κλειδιά» που θα φέρουν την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, τονίζοντας: «Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι την 1η αγωνιστική αλλά χάσαμε στις λεπτομέρειες μέσα σε μία πολύ δύσκολη έδρα. Για αυτό τώρα θέλουμε να κερδίσουμε στην έδρα μας, συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις. Το «κλειδί» για την ομάδα μου είναι να ελέγξουμε τον ρυθμό, να πάρουμε τα ριμπάουντ και να τρέξουμε για να έχουμε ένα εύκολο βράδυ. Ο ΚΑΟΔ AM. GENETICS έχει ενθουσιασμό και θα πιέσει πολύ στην άμυνα. Εμείς πρέπει να ανταπεξέλθουμε στην πίεση. Είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος θα γεμίσει το γήπεδο για να μας δώσει την ώθηση που χρειαζόμαστε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News