Αθλητισμός

Ινδία και τέλος για Κατσουράνη;

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από το πρωτάθλημα της Ινδίας μίλησε ο Κώστας Κατσουράνης, που άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από την ενεργό δράση μετά το Δεκέμβριο.

Αρχικά υπογράμμισε για τη νέα εμπειρία: «Γενικότερα είναι μία καινούργια εμπειρία και τα πράγματα είναι καλύτερα απ' ό,τι περίμενα. Το επίπεδο πάντως δεν είναι πολύ υψηλό ούτε τα γήπεδα είναι καλά. Αυτό που μου έκανε εντύπωση στο πρώτο παιχνίδι ήταν ότι ξεκίνησε με 25.000 κόσμο στις εξέδρες και στο δεύτερο ημίχρονο έφτασαν τους 40.000! Εντάξει, υπάρχουν παίκτες αναγνωρίσιμοι σε πιο μεγάλη ηλικία βέβαια και αυτό συμβαίνει για διαφημιστικούς λόγους. Για παράδειγμα παίξαμε τη Δευτέρα με αντίπαλο τον Ντελ Πιέρο και το Σάββατο θα δούμε τον Λιούνγκμπεργκ. Στόχος της ομάδας είναι μία θέση στην πρώτη τετράδα για να συμμετάσχει στα πλέι οφ. Όλες οι ομάδες έχουν ουσιαστικά από πίσω μία ευρωπαϊκή. Εμείς έχουμε τη Φιορεντίνα».

Η νέα εμπειρία βέβαια του 35χρονου Κατσουράνη προϋποθέτει να βρίσκεται 5.294 χλμ. μακριά από τη σύζυγο και το γιο του. «Είναι δύσκολο να μείνεις μακριά από την οικογένεια σου, αλλά πρόκειται για πρωτάθλημα 2,5 μηνών. Πήρα τα χρήματα που ήθελα και όπου κι αν πάω στη συνέχεια δεν θα με απασχολήσει το οικονομικό. Μπορεί βέβαια και να σταματήσω. Δεν ξέρω. Αρχίζει και ωριμάζει η ιδέα, αλλά δεν είναι σίγουρο» κατέληξε ο Κώστας Κατσουράνης.

Σχόλια