Αθλητισμός

"Λείπει ο ηγέτης, όμως η ομάδα έχει ταλέντο…"

Ο τεχνικός του Ερμή Αραδίππου Νίκκι Παπαβασιλείου φιλοξενήθηκε χθες στον «αέρα» του Ράδιο 98,4 και συγκεκριμένα στην αθλητική εκπομπή του Στέλιου Μαλτεζάκη.

Ο νεαρός προπονητής αναφέρθηκε στην Εθνική Ελλάδας και ουσιαστικά... ύψωσε ασπίδα προστασίας στον Κλαούντιο Ρανιέρι. Εξέφρασε, μάλιστα, την εμπιστοσύνη του για τη νέα φουρνιά του ελληνικού ποδοσφαίρου.

«Έχω παρατηρήσει πως επικρατεί ένας πανικός. Μερικές φορές όταν δεν παίρνεις αποτελέσματα είναι φυσιολογικό να υπάρχει κριτική και πίεση. Εγώ, όμως, βλέπω ότι ο κ. Ρανιέρι έχει επιλέξει ν' αλλάξει πράγματα στον τρόπο παιχνιδιού, αλλά και στα πρόσωπα. Προσπαθεί να περάσει νέα φιλοσοφία στην ομάδα. Αυτό το μεταβατικό στάδιο, βέβαια, πρέπει να γίνει σιγά-σιγά.

Η Εθνική έχει πλέον διαφορετική σκέψη, πολύ καλή κίνηση, με αξιόλογους παίκτες, που διαπρέπουν στο εξωτερικό. Κάποια άλλα πράγματα δεν είδα. Έχουμε συνηθίσει να βγάζουμε ψυχή, να έχουμε διάθεση και να μπορούμε ν' ανατρέπουμε ένα κακό αποτέλεσμα. Αυτά τα στοιχεία, βέβαια, δεν προπονούνται.

Μας λείπουν οι ηγέτες, που είχαμε στο πρόσφατο παρελθόν. Τα νέα παιδιά, πάντως, πρέπει να υψώσουν ανάστημα και να βγάλουν την ελληνική ψυχή. Υπάρχει σίγουρα ταλέντο και εγώ έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στη νέα φουρνιά. Δεν μπορώ να κρίνω τον κ. Ρανιέρι τη δεδομένη χρονική στιγμή», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαβασιλείου, που εμφανίστηκε αισιόδοξος για το μέλλον της «γαλανόλευκης».

Σχόλια