default-image

Τα "σενάρια", που φέρνουν την οικονομική εξαθλίωση…

Ποδόσφαιρο
Τα "σενάρια", που φέρνουν την οικονομική εξαθλίωση…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον Ηρόδοτο δε θέλουν φυσικά να σκέφτονται πως υπάρχει περίπτωση να επαληθευτούν τα «σενάρια» που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ώρες και τα οποία ουσιαστικά «δείχνουν» μια εξοντωτική τιμωρία για το σύλλογο της Ν. Αλικαρνασσού.

Εκτός, έτσι, από την αφαίρεση των 12 βαθμών, αυτό που «πονοκεφαλιάζει» έντονα τους ιθύνοντες το ιστορικό σωματείο είναι οι 10 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών.

Αυτό πρακτικά, δηλαδή, σημαίνει πως οι Κρητικοί χάνουν την έδρα τους για το υπόλοιπο της χρονιάς (θα προλάβουν να δώσουν στο… σπίτι τους το τελευταίο παιχνίδι της περιόδου), ωστόσο το σημαντικότερο πρόβλημα είναι πως χάνουν τα έσοδα από τα εισιτήρια, αλλά και άλλες δραστηριότητες (κυλικείο, λαχειοφόρες αγορές κ.α.).

Σε συνδυασμό, επομένως, με τα έξοδα για τα ταξίδια της ομάδας, η οικονομική σταθερότητα ουσιαστικά δέχεται ένα δυνατό «χτύπημα» και τα βάρη για την συντήρηση του Ηροδότου γίνονται πλέον δυσβάσταχτα.

Στο προσφυγικό προάστιο περιμένουν τις επίσημες ανακοινώσεις, ωστόσο αν τελικώς ισχύσουν οι φήμες, οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και, αν μη τι άλλο, σοβαρές…  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News