Αθλητισμός

Τι είπαν στο σημερινό ραντεβού Σαρρής και Ρανιέρι

Να τα ξαναπούν σε νέο ραντεβού το οποίο θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα συμφώνησαν οι Γιώργος Σαρρής και Κλαούντιο Ρανιέρι στη σημερινή συνάντηση η οποία πραγματοποιήθηκε σε ξενοδοχείο της Αθήνας.

Στη συζήτηση αυτή, η οποία διήρκησε περίπου μιάμιση ώρα ο πρόεδρος της ΕΠΟ και ο ομοσπονδιακός τεχνικός συζήτησαν για την εικόνα της Εθνικής ομάδας στο χθεσινό παιχνίδι αλλά και γενικότερα στα προκριματικά του Euro 2016 και τα κακά αποτελέσματά της.

Από την ΕΠΟ επισημαίνουν ότι δεν πρόκειται να ληφθεί καμία απόφαση εν θερμώ, κάτι στο οποίο συμφώνησαν και οι δύο άνδρες στη σημερινή τους συνάντηση.

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι πρόκειται να αναχωρήσει για την πατρίδα του και να επιστρέψει την επόμενη εβδομάδα ενόψει του μεγάλου ντέρμπι του πρωταθλήματος του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό. Ο Ιταλός θα δώσει το «παρών» στις κερκίδες του Καραϊσκάκη και στο πλαίσιο αυτό, θα έχει άλλη μια συνάντηση με τον κ.Σαρρή για την Εθνική.

Σε αυτή θα τεθούν επι τάπητος –αναλυτικότατα- όλα τα ζητήματα που αφορούν την Εθνική ομάδα με ξεκάθαρο σκοπό να ληφθούν δραστικά μέτρα. Στόχος όλων είναι η ανασύνταξη της Εθνικής μας τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά, για να μπορέσει να ανατρέψει την κατάσταση και να προκριθεί στην τελική φάση του Euro.

Πριν τη σημερινή συνάντηση, ο Ρανιέρι συναντήθηκε και με τον Γιώργο Καραγκούνη, ο οποίος νωρίτερα είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Σαρρή.

Σχόλια