Αθλητισμός

Τζαλακώστας: Έχω αδικηθεί με το θέμα της Εθνικής Νέων

«Δεν παραιτήθηκα και δεν παραιτούμαι. Με απέλυσαν! Αλλά δεν διεκδικώ χρήματα. Θέλω να φανεί η αλήθεια γιατί νιώθω ότι έχω αδικηθεί με όσα συνέβησαν»» είπε μεταξύ άλλων στην εφημερίδα «Τα Νέα» ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Νέων, Βασίλης Τζαλακώστας.

«Εχουν βγει παραποιημένα πράγματα. Τους δυο ποδοσφαιριστές τους τιμώρησα με το να μην έρθουν με το πούλμαν της αποστολής στο πρώτο φιλικό. Αλλά δεν γνωρίζω αν ήρθαν στο γήπεδο. Έχουν σπάσει ένα σταντ στο δωμάτιο που βλέπουμε βίντεο. Μετά υπήρξε και δεύτερο περιστατικό με σπασμένη τζαμαρία που το πληροφορήθηκα μετά το δεύτερο φιλικό, το 10-0. Οι υπεύθυνοι της αποστολής δεν μου το είπαν» πρόσθεσε.

Για το τσιγάρο είπε: «Έκανα έφοδο στα δωμάτια, δεν είδα κάποιον να καπνίζει αλλά μύριζε. Είναι θέμα υγείας για τα νεαρά παιδιά. Έπαιζαν και χαρτιά. Τους ρώτησα αν έπαιζαν με λεφτά. Ήταν έξι άτομα, έκανα παρατηρήσεις, να έδιωχνα όλη την ομάδα; Φυσικά στο μέλλον και στις διοργανώσεις του καλοκαιριού με τέτοια συμπεριφορά οι παίκτες δεν θα είχαν θέση και το είπα».

Για το θέμα του Καζιάνη: «Έκανα κανονικά τα χαρτιά μου στην ΕΠΟ. Υπήρχε επιτροπή που τα αξιολόγησε και με προσέλαβε».

Για το αν πήρε λίστα ή επέλεξε τους παίκτες: «Πήρα λίστα με 50 ονόματα. Από αυτούς επέλεξα. Πότε να προλάβαινα να δω άλλους; Πήγα και παρακολούθησα ματς ώστε να έχω άποψη. Ξαναλέω ότι στην ιστορία το σοβαρό περιστατικό δεν το γνώριζα. Και φάνηκε ότι δεν τιμωρώ. Το μεγάλο μου παράπονο είναι ότι δεν είχα στήριξη από τους υπεύθυνους.».

Σχόλια