default-image

Τα δεδομένα μετά το οδυνηρό αποτέλεσμα της Εθνικής

Ποδόσφαιρο
Τα δεδομένα μετά το οδυνηρό αποτέλεσμα της Εθνικής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε αρκετά δύσκολη θέση η Εθνική ομάδα μετά το νέο κακό αποτέλεσμα για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος αυτή τη φορά απέναντι στην Βόρεια Ιρλανδία.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα η οποία έχασε στο παραπέντε την πρόκριση στις οκτώ καλύτερες του κόσμου το περασμένο καλοκαίρι στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Το περισσότερο ανησυχητικό στοιχείο είναι το γεγονός ότι φαίνεται να έχει διαφοροποιηθεί η προσωπικότητά της και ο χαρακτήρας της όπως την γνωρίσαμε τα τελευταία χρόνια με τις τεράστιες επιτυχίες που έχει φέρει στις μεγάλες διοργανώσεις.

Η… αλλαγή του χαρακτήρα της ομάδας είναι κάτι το οποίο έχει γίνει αντιληπτό και στους ποδοσφαιριστές μας.

Πλέον υπάρχουν ελπίδες; Θα πρέπει να αλλάξει άμεσα η εικόνα της Εθνικής και να συνεχίσει με ένα σερί νικών.

Η Εθνική μας ομάδα στη συνέχεια αγωνίζεται με τα Νησιά Φερόε εντός έδρας (14/11) και ακολουθούν δύο εκτός έδρας ματς… Στις 29 Μαρτίου με την Ουγγαρία και στις 13 Ιουνίου με τα Νησιά Φερόε στο πρώτο ματς του δεύτερου γύρου των αγώνων για τα προκριματικά.

Στις 4 Σεπτεμβρίου υποδεχόμαστε την Φινλανδία, πριν από δύο πολύ δύσκολα εκτός έδρας ματς… Αυτό με την Ρουμανία (7/9) και με την Β. Ιρλανδία (8/10).

Τελευταία αγωνιστική είναι στις 11 Οκτωβρίου στην οποία θα αντιμετωπίσουμε την Ουγγαρία στο Καραϊσκάκη.

Για να υπάρχουν ελπίδες όμως εκτός από το σερί νικών που θα πρέπει να κάνει η Εθνική μας, θα πρέπει να υπάρξουν και ευνοϊκά αποτελέσματα από τις άλλες ομάδες που διεκδικούν την πρόκριση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News