Αθλητισμός

Συνάντηση Σαρρή- Ρανιέρι μετά την χθεσινή αποτυχία

Τα είπαν και μετά το τέλος του αγώνα με την Βόρειο Ιρλανδία αλλά θα τα πουν και σήμερα!

O Γιώργος Σαρρής και ο Κλαούντιο Ρανιέρι θα έχουν νέα συνάντηση με αφορμή την κάκιστη εμφάνιση της ομάδας στο χθεσινό παιχνίδι.Το «παρών» στην συνάντηση θα δώσει κι ο Γιώργος Καραγκούνης.

Οι δύο άνδρες αναμένεται να συζητήσουν για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας, τους λόγους της, και το πώς μπορεί να ξεπεραστεί. Θα αναζητηθεί ο τρόπος που θα μπορέσει να ξεπεράσει η Εθνική μας το αγωνιστικό αυτό τέλμα και όλα όσα προκύπτουν από το νέο στραβοπάτημα.

Θέμα προπονητή βάσει των όσων έχουν γίνει γνωστά μετά το τέλος του αγώνα δεν φαίνεται να υπάρχει. Ωστόσο τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί!

Η συνάντηση μετά το παιχνίδι

Τα αίτια της κάκιστης εμφάνισης της Εθνικής και της νέας ήττα από τη Βόρειο Ιρλανδία συζήτησαν μετά το τέλος του αγώνα οι Γιώργος Σαρρής και Κλαούντιο Ρανιέρι.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ και ο Ιταλός τεχνικός είχαν συνάντηση στ’ αποδυτήρια, όπου και συνομίλησαν για περισσότερα από 20 λεπτά.

Αφού αναφέρθηκαν λοιπόν στην κατάσταση της ομάδας και συμφώνησαν ότι χρειάζεται ψυχραιμία για ν’ ανατραπεί, έγινε εκ νέου σαφές ότι δεν τίθεται θέμα αποχώρησης του προπονητή και ότι θα συνεχίσει κανονικά στη θέση του.

Σχόλια