Αθλητισμός

Σαλπιγγίδης: "Έχουμε και εμείς ευθύνη"

Το μεγαλύτερο μερίδιο της ευθύνης της εμφάνισης αλλά και της ήττας απέναντι στην Β.Ιρλανδία ανήκει στους παίκτες, σύμφωνα με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, μιλώντας μετά το τέλος του ματς, τόνισε πως άπαντες οφείλουν να αλλάξουν την εικόνα της ομάδας για χάρη της Ελλάδας, της οποίας εκπροσωπούν.

Τέλος, αν και παραδέχτηκε πως είναι νωρίς ακόμη, αναφέρθηκε και στην δύσκολη θέση της Εθνικής για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Αναλυτικά τα όσα είπε: «Το μεγαλύτερο μερίδιο ανήκει στους ποδοσφαιριστές, δεν ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις και χάσαμε τον αγώνα. Η αντίπαλη ομάδα ήταν πιο αποφασιστική, αυτό δεν είναι το πρόσωπό μας και θα πρέπει να αλλάξουμε την εικόνα γιατί εκπροσωπούμε τη χώρα μας και εκατομμύρια Έλληνες.

Θεωρώ ότι μας λείπει το πνεύμα του νικητή και η μαχητικότητα. Έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές και παλιούς και νέους, δεν πρέπει να ρίξουμε δεξιά και αριστερά ευθύνες γιατί αυτό θα είναι φτηνή δικαιολογία.

Είναι νωρίς να μιλήσουμε, είμαστε σε πολύ δύσκολη θέση, πρέπει να κάνουμε μεγάλη προσπάθεια και το συμπέρασμα θα βγει σε ένα χρόνο».

Σχόλια