default-image

Ρανιέρι: «Πρέπει να αντιδράσουμε τώρα»

Ποδόσφαιρο
Ρανιέρι: «Πρέπει να αντιδράσουμε τώρα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Β.Ιρλανδία ο Κλαούντιο Ρανιέρι μίλησε στην κάμερα της ΝΕΡΙΤ και είπε πως οι παίκτες έπαιξαν καλά ατομικά αλλά όχι ομαδικά.

"Το πρόβλημα μας ήταν τα σημεία που δεχθήκαμε τα γκολ. Ξέραμε ότι είναι πολύ καλοί στις αντεπιθέσεις. Όταν παίζεις με τέτοιους αντιπάλους, πρέπει να έχεις παίκτες που να παίζουν καλά στο ένας εναντίον ενός, μόνο ο Τοροσίδης προσπάθησε να το κάνει σήμερα και να σπάσει τη γραμμή του αντιπάλου. Ο βαθμολογικός πίνακας πάντα λέει την αλήθεια. Εμείς πρέπει να το αλλάξουμε αυτό".

Για το σύστημα: "Ήθελα να σπάσουμε την άμυνα τους και για αυτό ήθελα παίκτες που μπορούσαν να το κάνουν αυτό. Για αυτό έβαλα τον Αθανασιάδη και τον Μήτρογλου . Δεν τα καταφέραμε, δεν φτάσαμε στο επίπεδο που θέλω εγώ. Δεν έκαναν τις προσπάθειες που έπρεπε οι μέσοι μας, δεχθήκαμε δυο ηλίθια γκολ κι αυτό ήταν το μεγάλο πρόβλημα. Κάθε παιχνίδι είναι καθρέπτης του τι μπορεί να κάνει η ομάδα. Πρέπει να βρω τώρα τι πρέπει να γίνει. Παίξαμε καλά ατομικά αλλά όχι ομαδικά".

Για τις ευθύνες: "Η ευθύνη είναι πάντα του προπονητή. Αυτός πρέπει να βρει τη λύση θα προσπαθήσω να βρω τις λύσεις και μόλις τα καταφέρω θα είμαι πολύ καλά. Πρέπει να παλέψουμε για να προκριθούμε. Τίποτα δεν έχει κριθεί, πρέπει να αντιδράσουμε τώρα".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News