default-image

Η ΕΠΟ εισηγήθηκε παραιτήσεις

Ποδόσφαιρο
Η ΕΠΟ εισηγήθηκε παραιτήσεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Δ.Σ. της ΕΠΟ, έπειτα από πρόταση του προέδρου Γιώργου Σαρρή, εισηγήθηκε τις παραιτήσεις των προπονητών της Εθνικής Νέων. Μετά τον κακό χαμό που επικρατεί στην «γαλανόλευκη» και οδήγησε στο ντροπιαστικό 10-0 στην Ελβετία, η ομοσπονδία αποφάσισε να πάρει «κεφάλια» στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Θα ζητηθούν, έτσι, οι παραιτήσεις του προπονητή της Εθνικής Νέων, Βασίλη Τζαλακώστα, του συνεργάτη του, Αθανάσιου Κιούπκιολη και του προπονητή τερματοφυλάκων, Δημήτρη Μούσιαρη.

Επίσης, αποφασίστηκε να αναλάβει προσωρινά χρέη προπονητή στην Εθνική Νέων ο Κώστας Τσάνας, ο οποίος θα ερευνήσει από κοινού με τον πρόεδρο της Τεχνικής Επιτροπής της ΕΠΟ τα γεγονότα.

Έτσι, προς το παρόν και παρότι οι πληροφορίες έκαναν λόγο για τιμωρία των Τάσου Δώνη και Στέλιου Πόζογλου, οι διεθνείς δεν «πειράζονται»...

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ: «Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έκαναν δεκτή την πρόταση του κ. Σαρρή να ζητηθούν οι παραιτήσεις του προπονητή της Εθνικής Νέων, Βασίλη Τζαλακώστα, του συνεργάτη του, Αθανάσιου Κιούπκιολη και του προπονητή τερματοφυλάκων, Δημήτρη Μούσιαρη. Επίσης, αποφασίστηκε να αναλάβει προσωρινά χρέη προπονητή στην Εθνική Νέων ο κ. Κώστας Τσάνας, ο οποίος θα ερευνήσει από κοινού με τον πρόεδρο της Τεχνικής Επιτροπής της ΕΠΟ τα γεγονότα σχετικά με το φιλικό αγώνα της Εθνικής με αντίπαλο την Ελβετία».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News