default-image

"Έφυγε για τα λεφτά ο Ντι Μαρία"

Ποδόσφαιρο
"Έφυγε για τα λεφτά ο Ντι Μαρία"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο προπονητής της Ρεάλ, Κάρλο Αντσελότι, παραχώρησε συνέντευξη στο COPE και, μεταξύ άλλων, δήλωσε πως ο Άνχελ Ντι Μαρία έφυγε από τη «βασίλισσα» για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για οικονομικούς λόγους. Ο Ιταλός τεχνικός, παράλληλα, υπερασπίστηκε τον Ίκερ Κασίγιας, λέγοντας ότι Ισπανός τερματοφύλακας έχει κάνει μόνο δυο λάθη.

Όσον αφορά τον Αργεντινό, ο οποίος ήταν από τους πολυτιμότερους παίκτες της Ρεάλ την περασμένη σεζόν, ο Αντσελότι είπε ότι ο Ντι Μαρία ήθελε πολλά χρήματα, ο σύλλογος δεν μπορούσε να του τα δώσει και έτσι ο παίκτης κατέληξε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ακόμα, ο Ιταλός εξήγησε πως αποχώρησαν από την Ρεάλ ο Τσάμπι Αλόνσο και ο Ντιέγκο Λόπεθ, για τη Μπάγερν και τη Μίλαν αντίστοιχα, ενώ στήριξε τον Κασίγιας.

Για τον Κασίγιας ο Αντσελότι είπε: «Νομίζω ότι έκανε ένα λάθος, αλλά δεν υπάρχει debate για τους τερματοφύλακες. Έχω πίστη σε εκείνον. Έχει περάσει κάποιες δύσκολες στιγμές, αλλά είναι χοντρόπετσος και έχει δυνατή προσωπικότητα. Τα λάθη που έχει κάνει μπορούν να μετρηθούν στα δάχτυλα του ενός χεριού, ήταν ένα στον τελικό του Champions League στην Λισσαβώνα και τώρα ένα με την Ισπανία».

Για τις αποχωρήσεις των Άνχελ Ντι Μαρία, Τσάμπι Αλόσνο και Ντιέγκο Λόπεθ από την Ρεάλ το καλοκαίρι. o Ιταλός σχολίασε: «Για τον Ντι Μαρία, συμφώνησα με τον σύλλογο. Υπάρχουν στιγμές που ο σύλλογος πρέπει να πει όχι. Δεν μπορεί να αλλάξει η πολιτική του συλλόγου για έναν παίκτη.

Ο Ντι Μαρία ζήτησε πολλά λεφτά και προτίμησε να φύγει, για να πάει να τα βρει. Ο σύλλογος δεν μπορούσε να του δώσει τα λεφτά που ζήτησε. Λένε ότι εγώ είμαι ο προπονητής του συλλόγου. Ναι φυσικά, αλλά κοουτσάρω για τον σύλλογο, όχι για τους παίκτες.

Ο Τσάμπι είναι διαφορετική υπόθεση, ζήτησε να φύγει. Ένιωθε λίγο κουρασμένος και επειδή τον σεβόμαστε και είχαμε καλές επιλογές με τον Κρόος και τον Χάμες στο ρόστερ, τον αφήσαμε να φύγει. Δεν μας πρόδωσε. Ο Ντιέγκο Λόπεθ βρήκε έναν άλλο σπουδαίο σύλλογο, με λιγότερο ανταγωνισμό. Έφυγε επειδή προτίμησε να φύγει, κανείς δεν του ζήτησε να φύγει».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News