default-image

Επιτροπή αποφασίζει για Ηρόδοτο-Γλιτώνει την εξόντωση!

Ποδόσφαιρο
Επιτροπή αποφασίζει για Ηρόδοτο-Γλιτώνει την εξόντωση!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αγωνία φτάνει στο κατακόρυφο για το μέλλον του Ηροδότου, με την ΕΠΟ να συνεδριάζει σήμερα και να απασχολείται με το θέμα του ηρακλειώτικου συλλόγου.

Όπως αποφασίστηκε και μετά από εισήγηση του προέδρου της ΕΠΟ, Γιώργου Σαρρή, συγκροτήθηκε μία τριμελής Επιτροπή, η οποία θα εξετάσει όλες τις πτυχές και θα ανακοινώσει αύριο την ετυμηγορία της, με τον Ηρόδοτο να έχει το δικαίωμα έφεσης στην ολομέλεια του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΟ.

Βαριά και παραδειγματική ποινή αναμένεται να επιβληθεί στον Ηρόδοτο, αλλά όχι ποινή που θα εξοντώνει το σύλλογο της Νέας Αλικαρνασσού.

Ακολουθούν οι δηλώσεις του προέδρου του Ηροδότου κ. Γιώργου Σαρόγλου και του βουλευτή Ηρακλείου κ. Λευτέρη Αυγενάκη:

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

Έκαναν δεκτή την εισήγηση του προέδρου της ΕΠΟ, Γιώργου Σαρρή, να συγκροτηθεί ειδική τριμελής επιτροπή, βάσει του άρθρου 41, ΣΤ, παρ. 6 του Καταστατικού της ΕΠΟ, προκειμένου να εκδικάσει σε πρώτο βαθμό την υπόθεση σχετικά με το τραγικό συμβάν στον αγώνα Γ΄ Εθνικής Ηρόδοτος-Εθνικός και να εκδώσει απόφαση.

Τα μέλη της επιτροπής, σύμφωνα με την πρόταση του κ. Σαρρή, η οποία εγκρίθηκε ομοφώνως από τα μέλη του Δ.Σ., θα είναι οι κ. Γιάννης Παπακωνσταντίνου, Βαγγέλης Τοπολιάτης και Γιώργος Γκιρτζίκης.

Υπενθυμίζεται ότι το σχετικό άρθρο του Καταστατικού της ΕΠΟ αναφέρει:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Ο. δύναται σε όλως εξαιρετικές περιπτώσεις, ως π.χ. βάναυσης προσβολής του αθλήματος του ποδοσφαίρου, να συγκροτεί ειδική επιτροπή από μέλη του, η οποία θα εκδικάζει τις υποθέσεις αυτές σε πρώτο βαθμό και θα επιβάλλει τις προβλεπόμενες από τις κείμενες αθλητικές διατάξεις, κυρώσεις. Σε δεύτερο βαθμό θα επιλαμβάνεται η ολομέλεια του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΟ».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News