default-image

"Ο γιος μου δεν θα τα παρατήσει"

Αθλητισμός
"Ο γιος μου δεν θα τα παρατήσει"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Φιλίπ Μπιανκί παραχώρησε μια συγκλονιστική συνέντευξη και αναφέρεται στο ατύχημα που είχε ο γιος του, Ζιλ Μπιανκί. Τόνισε, μάλιστα, πως κάθε φορά που χτυπάει το τηλέφωνο υπάρχει φόβος μήπως ακούσει τα δυσάρεστα νέα από το νοσοκομείο, που νοσηλεύεται το παιδί του.

«Κάθε φορά που χτυπάει το τηλέφωνο, φοβόμαστε πως θα είναι από το νοσοκομείο, να μας πουν πως ο Ζιλ έχει πεθάνει», δήλωσε στην Gazzetta dello Sport, συγκλονίζοντας με το συναίσθημα που βγάζει μέσα από το δράμα που ζει. Παρόλα αυτά, δεν σταματάει να είναι αισιόδοξος, αφού τονίζει ότι «Δε θα τα παρατήσει, είμαι σίγουρος γι' αυτό. Οι γιατροί μου λένε πως κανένας δεν έχει επιζήσει μετά από τέτοιο χτύπημα και με τέτοιο τραύμα. Ο γιος μου, όμως, δε θα τα παρατήσει».

«Ο προπονητής του μου είπε, πως αν κάποιος θα μπορούσε να ξεπεράσει όλο αυτό, τότε αυτός είναι ο Ζιλ», τόνισε ο Φιλίπ, ενώ αποκάλυψε πως έχει στο πλευρό του και όλους τους πιλότους της F1. «Τους ευχαριστούμε όλους, μας έχουν σταθεί. Ο Αλόνσο, ο Μάσα... Ο Χάμιλτον μου έστειλε mail και μου είπε πως μπορώ να υπολογίζω σε αυτόν, για ότι χρειαστούμε. Ακόμα και οι επικοινώνησαν μαζί μας. Τους ευχαριστώ όλους».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News