default-image

"Υπέρμαχοι σε κάθε προσπάθεια κατά της βίας"

Ποδόσφαιρο
"Υπέρμαχοι σε κάθε προσπάθεια κατά της βίας"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ηρόδοτος δίνει σήμερα τη δική του «μάχη» για δικαίωση στα γραφεία της ΕΠΟ. Ο πρόεδρος του συλλόγου της Ν. Αλικαρνασσού, Γιώργος Σαρόγλου, ο γενικός αρχηγός, Στέλιος Σωκιανός, και ο βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης, συναντήθηκαν με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Γιώργο Σαρρή.

Οι δύο πλευρές είχαν μια εποικοδομητική συζήτηση και οι Κρητικοί ανέλυσαν στον κ. Σαρρή τις θέσεις τους για το παιχνίδι με τον Εθνικό.

«Μαζί με την ηγεσία του Ηροδότου συναντηθήκαμε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ. Εκφράσαμε τη θλίψη μας για το τραγικό συμβάν και τους ξεκαθαρίσαμε ότι είμαστε υπέρμαχοι σε κάθε προσπάθεια για την καταπολέμηση της βίας. Σεβόμαστε τα όργανα του ποδοσφαίρου, όμως ζητήσαμε να γίνουν γνωστά όλα τα γεγονότα και τα στοιχεία από το ματς του Ηροδότου με τον Εθνικό», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Αυγενάκης.

Πριν λίγο, μάλιστα, η διοίκηση του Ηροδότου εξέδωσε ανακοίνωση, που αναφέρει: «Μετά από μια πάρα πολύ εποικοδομητική συζήτηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Σαρρή και σεβόμενοι πάντα τους νόμους, αναμένουμε με επιείκεια την απόφαση των αρμοδίων οργάνων».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News