default-image

Το μεσημέρι το ραντεβού Τζώρτζογλου-Ανδριανού

Ποδόσφαιρο
Το μεσημέρι το ραντεβού Τζώρτζογλου-Ανδριανού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην Αθήνα βρίσκεται ήδη ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου, ο οποίος μαζί με τους βουλευτές Ηρακλείου έχουν δώσει ραντεβού στις 15:00 με τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανό, για να συζητήσουν για το ζήτημα της βίας και τη διοργάνωση πανελλήνιου συνεδρίου στο Ηράκλειο το Νοέμβριο.

Εντωμεταξύ, χθες συνεδρίασε η οργανωτική επιτροπή του συνεδρίου και αποφασίστηκε η συγκρότηση μιας συμβουλευτικής επιστημονικής επιτροπής, με τον αντιπρόεδρο της ΕΠΣΗ Γιάννη Δροσίτη και τον καθηγητή Κοινωνιολογίας Πανεπιστημίου Κρήτης Γιάννη Ζαϊμάκη να αναλαμβάνουν αυτό το ρόλο και να καταθέσουν τις προτάσεις τους για το πώς θα καταρτιστεί το συνέδριο.

Μιλώντας χθες στο Ράδιο 98,4, ο κ. Δροσίτης τόνισε τα εξής: «Η ΕΠΣΗ πήρε μια πρωτοβουλία για το κοινωνικό φαινόμενο της βίας, που μας έχει απασχολήσει έντονα το τελευταίο διάστημα. Μέσα από το συνέδριο στοχεύουμε να βελτιωθούν αυτά τα κακώς κείμενα. Δυστυχώς στην Ελλάδα η βία διογκώνονται τα τελευταία χρόνια, εντός κι εκτός αγωνιστικών χώρων. Σε άλλες χώρες έχει αντιμετωπιστεί επιτυχώς, αλλά στη χώρα μας τα πράγματα δεν είναι ευχάριστα. Όλα αυτά μας κάνουν να προσπαθήσουμε να βρεθούν λύσεις, να προταθούν στην Πολιτεία και αυτή με τη σειρά της να προχωρήσει στην εφαρμογή τους».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News