default-image

Χαμός στην Εθνική Νέων

Ποδόσφαιρο
Χαμός στην Εθνική Νέων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η εκτός έδρας συντριβή 10-0 της Εθνικής Νέων από την Ελβετία στο δεύτερο φιλικό των δύο ομάδων, την Κυριακή (12/10), αποτελεί την κορυφή του παγόβουνο για όσα συνέβησαν στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα από την Πέμπτη (9/10) που βρέθηκε στη χώρα της κεντρικής Ευρώπης για τους δύο αγώνες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Τάσος Δώνης της Γιουβέντους και ο Στέλιος Πόζογλου του ΠΑΟΚ κινδυνεύουν με τιμωρία από την ΕΠΟ για πειθαρχικά παραπτώματα στα οποία υπέπεσαν στο ξενοδοχείο στο οποίο είχε καταλύσει η αποστολή.

Οι δυο τους έπαιζαν μπάλα και έσπασαν ένα έπιπλο την ώρα που μιλούσε ο Βασίλης Τζαλακώστας, το βράδυ της Πέμπτης (9/10) με αποτέλεσμα να μην αγωνιστούν στο πρώτο φιλικό την επόμενη μέρα (ήρθε ισόπαλο 2-2).

Η μη παρουσία του στον αγώνα, προκάλεσε την αντίδραση του παίκτη του ΠΑΟΚ, ο οποίος φέρεται να έσπασε μια τζαμαρία στο ξενοδοχείο το βράδυ του πρώτου αγώνα. Επιπλέον, υπήρξαν και άλλα περιστατικά απειθαρχίας, όπως π.χ. το γεγονός ότι τέσσερις διεθνείς παίκτες κάπνισαν πολλά τσιγάρα.

Πλέον, μένει να φανεί τι θα γίνει από την Τρίτη (14/10) και ποια θα είναι η τύχη του Βασίλη Τζαλακώστα (σ.σ. όλα δείχνουν ότι θα αντικατασταθεί από τον Κώστα Τσάνα).

ΠΗΓΗ: sentragoal.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News