default-image

Πρόστιμο στους παίκτες του Ολυμπιακού

Μπάσκετ
Πρόστιμο στους παίκτες του Ολυμπιακού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ακριβά θα πληρώσουν οι παίκτες του Ολυμπιακού την ήττα από τον Παναθηναϊκό και τον αποκλεισμό τους από τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ.

Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι αποφάσισαν να επιβάλουν πρόστιμο της τάξης του 50% επί του μηνιαίου μισθού τους σε όλους όσοι συμμετείχαν στην αποστολή του ΟΑΚΑ. Με τον τρόπο αυτό η διοικούντες των Πειραιωτών θέλησαν να στείλουν ένα μήνυμα προκειμένου στο μέλλον να μην επαναληφθεί τέτοια απόδοση.

Εξάλλου στα αγωνιστικά, μετά την εύκολη νίκη επί του Απόλλωνα στην πρεμιέρα της Α1, οι ερυθρόλευκοι στρέφουν την προσοχή τους στην Ευρωλίγκα και το εκτός έδρας ματς με την Βαλένθια την Πέμπτη (16/10, 22:00).

Ο Μίλαν Τόμιτς, δεν μπορεί σίγουρα να υπολογίζει στους Γιώργο Πρίντεζη, Τρεμέλ Ντάρντεν, Ιωάννη Παπαπέτρου, ενώ στην αποστολή, αν και τραυματίες θα συμπεριληφθούν οι Ματ Λοτζέσκι και Δημήτρης Κατσίβελης που τραυματίστηκε στο ματς με τους Πατρινούς. Να σημειωθεί ότι οι δύο τελευταίο δεν προπονήθηκαν την Δευτέρα (13/10)

Τέλος καμία εξέλιξη δεν υπήρχε στο θέμα της αντικατάστασης του Γιώργου Μπαρτζώκα, με τον Μίλαν Τόμιτς να κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος ώστε να παραμείνει πρώτος προπονητής του Ολυμπιακού ως το τέλος της σεζόν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News