default-image

Μαγνητική ο Μέντες

Ποδόσφαιρο
Μαγνητική ο Μέντες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε μαγνητική τομογραφία θα υποβληθεί  σήμερα  ο Νταβίντ Μέντες στον Παναθηναϊκό.

Ο Ολλανδός μέσος των «πράσινων» προέρχεται από τραυματισμό και για τον λόγο αυτό, την Δευτέρα θα υποβληθεί σε μαγνητική, προκειμένου να φανεί ακριβώς το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στην γάμπα. Ο έμπειρος άσος αν και μετείχε τις προηγούμενες μέρες στην προπόνηση του «τριφυλλιού» και ακολούθησε την αποστολή στην Τουρκία για το φιλικό με την Μπασακσεχίρ, τελικά δεν κατάφερε να δώσει το «παρών».

Το πρωί της Δευτέρας (13/10) ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας και εν συνεχεία θα υποβληθεί σε μαγνητική για να φανεί κατά πόσο μπορεί να τον υπολογίζει ο Γιάννης Αναστασίου.

Από εκεί και πέρα, ο Μάρκους Μπεργκ μετείχε σε μέρος της προπόνησης, δείχνοντας πως βρίσκεται στην τελική… ευθεία της επιστροφής του στους αγώνες του Παναθηναϊκού. Παράλληλα, μέρος ακολούθησε και ο Κότσαρης, κάνοντας στην συνέχεια ατομικό, ενώ ο Μπαϊράμι ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης.

Τέλος, απόντες από το πρόγραμμα ήταν οι Πράνιτς, Σίλντενφελντ, Καρέλης και Μπερίσα, οι οποίοι μετέχουν στα εθνικά «συγκροτήματα» των χωρών τους για τα ματς των προκριματικών του Euro 2016. Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού θα συνεχιστεί την Τρίτη (14/10) σε δύο… δόσεις, αρχικά στις 10:30 το πρωί και εν συνεχεία στις 16:00.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News