default-image

Έρχονται τιμωρίες στην Εθνική Νέων, παρελθόν θα αποτελέσει ο προπονητής

Ποδόσφαιρο
Έρχονται τιμωρίες στην Εθνική Νέων, παρελθόν θα αποτελέσει ο προπονητής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολύ άσχημο είναι το κλίμα στην Εθνική ομάδα Νέων που κατά το παρελθόν μας έχει χαρίσει τόσες χαρές και δύο ασημένια μετάλλια σε Ευρωπαϊκά κύπελλα. Mετά, λοιπόν, την μαύρη σελίδα που έγραψε την Κυριακή κόντρα στην Ελβετία μετά την ήττα με 10-0, οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες.

Αρχικά σύμφωνα με τα όσα διαρρέονται, η ΕΠΟ έχει πάρει την απόφαση να απομακρύνει τον Τζαλακώστα που καλά καλά δεν έχει προλάβει να βρεθεί στον πάγκο της Εθνικής Νέων σε επίσημο παιχνίδι.

Ο Τζαλακώστας, ήδη γνωρίζει την απογοήτευση που υπάρχει στην Ομοσπονδία γι' αυτό το αποτέλεσμα και θα κληθεί να δώσει και τις δικές του εξηγήσεις μόλις επιστρέψει η αποστολή από την Ελβετία.

Ωστόσο, «καμπάνα» αναμένεται να φάνε και κάποιοι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Νέων.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η «Sportday», κάποιοι ποδοσφαιριστές υπέπεσαν σε πειθαρχικά παραπτώματα αυτές τις μέρες που είναι συγκεντρωμένη η Εθνική για τα δύο ματς με την Ελβετία και αυτά δεν θα περάσουν έτσι.

 Οι ποδοσφαιριστές αυτοί έχουν ήδη ενημερωθεί πως θα περάσουν πειθαρχικό έλεγχο και εν συνεχεία θα τιμωρηθούν για ότι έγινε από την Ομοσπονδία, με σκοπό να αρχίσουν να... παθαίνουν ώστε να μαθαίνουν, καθώς μη ξεχνάμε πως το καλοκαίρι που έρχεται αυτή η ομάδα θα είναι η οικοδέσποινα στο Euro U19 στα γήπεδα της Κατερίνης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News