default-image

Έχει πιθανότητες ο Τόμιτς για προπονητής στον Ολυμπιακό

Μπάσκετ
Έχει πιθανότητες ο Τόμιτς για προπονητής στον Ολυμπιακό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τις  επόμενες μέρες θα ανακοινώσει ο Ολυμπιακός τον νέο του προπονητή, που ενδέχεται να μην είναι και τόσο νέος.

Ο Μίλαν Τόμιτς, λοιπόν, έχει πολύ καλές πιθανότητες για να συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας, καθώς θεωρείται ο άνθρωπος που μπορεί να ηγηθεί της νέας προσπάθειας, έχει τον σεβασμό των παικτών και την αγάπη του κόσμου.

Μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα ο Τόμιτς έστειλε μήνυμα λέγοντας: «Ο Ολυμπιακός δεν τελειώνει ποτέ! Ολοι πρέπει να στηρίξουμε τον Ολυμπιακό. Πρέπει να είμαστε όλοι μαζί, ενωμένοι, τόσο στις νίκες όσο και στις ήττες. Το όνομα του Ολυμπιακού δεν τελειώνει ποτέ» ανέφερε ο Τόμιτς και τόνισε πως τις επόμενες μέρες θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση για το θέμα του προπονητή.

Εν συνεχεία ρωτήθηκε για το πώς θα ξεπεραστεί η κρίση και απάντησε: «Για να ξεπεράσει την κρίση η ομάδα χρειάζεται παιχνίδια και νίκες. Απαιτείται σκληρή δουλειά και λιγότερες δηλώσεις».

Ο Ανδρέας Χριστοδούλου από την πλευρά του επισήμανε: «Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, κερδίσαμε τον Απόλλωνα Πάτρας και πλέον κοιτάζουμε το ματς με τη Βαλένθια. Η ήττα στο Κύπελλο αποτελεί παρελθόν».

Ο Νίκος Βετούλας δεν έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του... «Δεν ήμασταν ανταγωνιστικοί όσο θέλαμε. Είναι ανεξήγητο ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού είχαν τόσο πάθος και συγκέντρωση και εμείς δεν πηγαίναμε πάνω στην μπάλα πρώτοι. Θεωρώ πως σε αυτά τα παιχνίδια θα πρέπει να έχουμε αυξημένο κίνητρο» τόνισε ο προπονητής του Απόλλωνα.

Καταδίκασε την επίθεση η ΚΑΕ

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας καταδίκασε την επίθεση που δέχθηκε η αποστολή της ομάδας μετά το παιχνίδι του ΟΑΚΑ. Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΚΑΕ Ολυμπιακός καταδικάζει απερίφραστα την άνανδρη επίθεση που έγινε τα ξημερώματα της Παρασκευής στο ΣΕΦ εναντίον της αποστολής του Ολυμπιακού από μία μεμονωμένη ομάδα ατόμων τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με τον φίλαθλο κόσμο και την ένδοξη ιστορία του Ολυμπιακού. Κάθε μορφή κριτικής, ακόμη και οξείας, είναι ευπρόσδεκτη και κατανοητή, αρκεί να εκδηλώνεται με τρόπο υγιή και σύμφωνα με το φίλαθλο πνεύμα και τα αθλητικά ιδεώδη που πρεσβεύει η ομάδα μας».

Πηγή: Sentragoal.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News