default-image

Ετοιμάζει εκκαθαρίσεις ο Ολυμπιακός

Ποδόσφαιρο
Ετοιμάζει εκκαθαρίσεις ο Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έτοιμος να προχωρήσει σε λύσεις συμβολαίων με τους παίκτες, που δεν υπολογίζονται από τον Μίτσελ εν όψει του υπολοίπου της εφετινής σεζόν, είναι η διοίκηση του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να μειώσουν τον αριθμό των παικτών στο ρόστερ της ομάδας και σε αυτό το πλαίσιο αναμένεται να ξεκινήσουν σύντομα επαφές με τους παίκτες, που μέχρι στιγμής έχουν τεθεί εκτός πλάνων από τον Ισπανό τεχνικό.

Πρώτος στη σχετική λίστα είναι ο Γκαετάν Μπονγκ. Ο Καμερουνέζος παίκτης δε συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Μίτσελ, μετά την απόκτηση των Μαζουάκου και Γιαννούλη και τις προσεχείς ημέρες θα ξεκινήσουν οι επαφές για την εύρεση λύσης, ώστε να αποχωρήσει άμεσα από το λιμάνι. Η πλευρά του παίκτη, εμφανίζεται θετική στο ενδεχόμενο λύσης της συνεργασίας. Τα ίδια δημοσιεύματα, αναφέρουν πως ο 26χρονος παίκτης φέρεται να αναζητεί ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, έχοντας στραμμένη την προσοχή του προς Γαλλία, Αγγλία ή Βέλγιο.

Από εκεί και πέρα, επόμενος στη σχετική λίστα είναι ο Πελέ. Ο Πορτογάλος παίκτης δεν έχει καταφέρει να πείσει τον Ισπανό τεχνικό από την περσινή σεζόν, όταν και αποκτήθηκε από τον Εργοτέλη. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο έμπειρος παίκτης είναι διατεθειμένος να παραμείνει στο λιμάνι έως τη λήξη του συμβολαίου του, το 2017, παρότι δεν υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Δεν αποκλείεται να συνεχιστούν οι αποδεσμεύσεις, μόλις ξεκαθαρίσουν οι δυο συγκεκριμένες περιπτώσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News