Αθλητισμός

Οι γυναίκες του Ηροδότου υποδέχονται το Π. Φάληρο

Επανάληψη του αγώνα Κυπέλλου θα έχουμε στην πρεμιέρα της Α2 γυναικών για τον Ηρόδοτο και το Π. Φάληρο, που συναντιούνται ξανά σήμερα, στις 2 μ.μ., στο κλειστό της Αλικαρνασσού.

Στο θεσμό του Κυπέλλου, η αθηναϊκή ομάδα ήταν αυτή που νίκησε, δύσκολα ωστόσο η εικόνα του παιχνιδιού θα είναι η ίδια. Ο Αλέξης Χριστοδούλου αυτή τη φορά θα έχει στη διάθεσή του τις Γαλιτάκη και Κουλούρη, αλλά και την Καρλάφτη, που επανέρχεται σιγά-σιγά μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε. Παρούσες θα είναι και οι Καλαϊτζάκη και Δανδουλάκη, που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς που είχαν τις προηγούμενες ημέρες.

Αναφερόμενος στην αυριανή αναμέτρηση, ο προπονητής του Ηροδότου επισημαίνει: «Δεν είμαστε όπως θα ήθελα, γιατί είχαμε κάποιους τραυματισμούς, αλλά σίγουρα το ματς θα είναι διαφορετικό από αυτό του Κυπέλλου. Θεωρώ ότι, εφόσον εφαρμόσουμε κάποια πράγματα που έχουμε δουλέψει και μειώσουμε τα λάθη που κάναμε στο πρώτο ματς, θα μπορέσουμε να νικήσουμε. Είμαι αισιόδοξος. Η ομάδα αποτελείται από δέκα κορίτσια κάτω των 17 ετών, δύο κάτω των 20 και δύο έμπειρες. Είναι μια καθαρά ηρακλειώτικη ομάδα, και αξίζει τη στήριξη του κόσμου. Η νεανικότητα και η εντοπιότητα συνθέτουν ένα αξιοπρόσεκτο κομμάτι».

Διαιτητές θα είναι οι κ. Κουτσοδήμος-Πετρόπουλος Β. (κομισάριος ο κ. Κουρκουνάκης).

Στην Α2 γυναικών θα αγωνιστεί φέτος και το Αρκάδι, το οποίο ξεκινά ξεκούραστα τη χρονιά, καθώς η ΦΕΑ, που αποτελούσε την πρώτη του αντίπαλο, αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα. Έτσι, οι Ρεθυμνιώτισσες παίρνουν ακούραστα τους δύο βαθμούς της νίκης.

Τα παιχνίδια που συμπληρώνουν την 1η αγωνιστική της Α2 γυναικών είναι τα εξής (όλα ξεκινούν σήμερα στις 12:00): Σπόρτιγκ-Καλαμάτα, Ίκαρος Καλ.-Κρόνος Αγ. Δημ., Πανιώνιος-Μελίσσια, Δάφνη Αγ. Δημ.-Άρης Πετρ.

Σχόλια