default-image

Φιλική νίκη του Παναθηναϊκού στην Τουρκία

Ποδόσφαιρο
Φιλική νίκη του Παναθηναϊκού στην Τουρκία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φιλική νίκη με 1-0 για τον Παναθηναϊκό επί της Μπασακσεχίρ με τον Γιάννη Αναστασίου να βγάζει πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα.

Η εμφάνιση των πρασίνων ήταν αρκετά καλή με το γκολ να έρχεται από τον Ντίνα.

Ο Παναθηναϊκός εμφανίστηκε χωρίς πολύ διάθεση και φαντασία στα πρώτα 45 λεπτά της αναμέτρησης με την Μπασακσεχίρ στην Κωνσταντινούπολη, αλλά το τέρμα του Ντίνα (56'), που ήρθε από «δώρο» του αντίπαλου τερματοφύλακα του άνοιξε την όρεξη και έπαιξε καλά στην συνέχεια. Θα μπορούσε σημειώσει τουλάχιστον ακόμη ένα τέρμα, αλλά κινδύνεψε με ισοφάριση προς το φινάλε.

Ο Νταβίντ Μέντες ένιωσε ενοχλήσεις στην γάμπα στην προθέρμανση και δεν αγωνίστηκε, αν και ο Γιάννης Αναστασίου τον είχε δηλώσει στην αρχική ενδεκάδα. Την θέση του πήρε ο Χρήστος Δώνης.

Πλέον, οι «πράσινοι» έχουν το μυαλό τους στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, που θα διεξαχθεί την Κυριακή (19/10, 16:00) στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League.

Μπασακσεχίρ: Σειλάν, Ουκάρ, Αιχάν, Κανσέβ, Οζντορούν, Ακτσάι, Τεκντερίμ, Σοκολού, Μοσορό, Πεκτούρκ, Σεντούρκ.

Παναθηναϊκός: Στιλ, Σπυρόπουλος (46' Μπούρμπος), Χουχούμης, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος (46' Ρισβάνης), Δώνης, Κλωναρίδης, Λαγός, Μπαιράμι (46' Ατζαγκούν), Ντίνας, Μπούι (74' Αγγελόπουλος).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News