default-image

Φιλικό για καλό σκοπό σήμερα στο Παγκρήτιο Στάδιο

Ποδόσφαιρο
Φιλικό για καλό σκοπό σήμερα στο Παγκρήτιο Στάδιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παιχνίδι με ιερό σκοπό διεξάγεται σήμερα το απόγευμα στο Παγκρήτιο όπου ο Εργοτέλης φιλοξενεί τον Πλατανιά.

Τα έσοδα θα διατεθούν στο Ίδρυμα που επέλεξε η οικογένεια του αδικοχαμένου Κώστα Κατσούλη και η σχετική ανακοίνωση από την ΠΑΕ Εργοτέλης αναφέρει:

"Το Σάββατο 11/10/2014 (σ.σ. σήμερα) στις 17:00 στο Παγκρήτιο Στάδιο, η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει τον Πλατανιά σε φιλικό αγώνα αφιερωμένο στη μνήμη του αδικοχαμένου φιλάθλου, Κώστα Κατσούλη.

Η αναμέτρηση έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν, θα διατεθούν στο «Ανοιχτό Σχολείο Μεταναστών Πειραιά», όπως έχει επιλέξει η οικογένεια του εκλιπόντος. Καλούμε όλους τους φιλάθλους και όλους τους φορείς του αθλητισμού -και όχι μόνο- να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή, ώστε να στείλουμε όλοι μαζί ένα ηχηρό μήνυμα κατά της βίας".

Στον αγωνιστικό τομέα με την συμμετοχή του Άλαν στο κανονικό πρόγραμμα, πραγματοποιήθηκε η χθεσινή προπόνηση του Εργοτέλη, που περιελάμβανε ασκήσεις ταχυδύναμης και παιχνίδια τακτικής με μπάλα. Ατομικά γυμνάστηκε ο Παντελάκης, ενώ ο Φίντελεφ συνέχισε τη θεραπεία του. Δεν προπονήθηκε ο Μπογκντάνοφ, λόγω ίωσης, ενώ απουσίαζαν και οι διεθνείς με την Εθνική Ελπίδων, Μπουρσέλης και Λεονάρντο.

Εντωμεταξύ χθες υπήρξε και ανακοίνωση για τη σύσκεψη των μέτρων ασφαλείας του αγώνα Εργοτέλης-Ολυμπιακός που θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο στο Παγκρήτιο για την 7η αγωνιστική στη Σούπερ Λίγκα. Η σχετική ανακοίνωση του Εργοτέλη αναφέρει: "Η ΠΑΕ  ενημερώνει ότι σήμερα πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα με τον Ολυμπιακό που θα διεξαχθεί τo Σάββατο 18/10/2014 και ώρα 20:30 στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Για τους φιλάθλους της ομάδας μας θα ανοίξουν οι θύρες 1, 2, 19, και 20, ενώ για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, οι θύρες 11 και 12.

Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 15 ευρώ εκτός από τη θύρα 1, που θα έχει 20 ευρώ. Η είσοδος στα παιδιά έως 12 ετών θα είναι δωρεάν, εκτός από τη θύρα 1.

Τα εισιτήρια θα τεθούν σε κυκλοφορία την Δευτέρα 13/10/2014. Θα ακολουθήσει σχετική ανακοίνωση".

* Στον Πλατανιά το σημερινό φιλικό απέναντι στον Εργοτέλη δίνει την ευκαιρία στον Γιάννη Χριστόπουλο να φανερώσει κάποιες από τις σκέψεις του, ωστόσο δεν αποκλείεται να φρεσκάρει την ομάδα του με την επανέναρξη των υποχρεώσεών της.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News