default-image

Τζάμπολ για τον ΟΦΗ που υποδέχεται σήμερα το Φίλιππο Βέροιας

Μπάσκετ
Τζάμπολ για τον ΟΦΗ που υποδέχεται σήμερα το Φίλιππο Βέροιας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με το δεξί θέλει να μπει στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας του μπάσκετ ο ΟΦΗ, ο οποίος υποδέχεται σήμερα στις 5 μ.μ. στο ΒΑΚ τον Φίλιππο Βέροιας.

Η ομάδα του Φώτη Τακιανού έχει θέσει υψηλούς στόχους τη νέα σεζόν και σίγουρα ένα καλό ξεκίνημα θα είναι το ιδανικό. Ο Φίλιππος Βέροιας από την άλλη έχει αρκετούς έμπειρους παίκτες στο ρόστερ του, ενώ επιστρέφει ως αντίπαλος ο Πλιούκας.

Αγωνιστικά προβλήματα ο Φώτης Τακιανός δεν αντιμετωπίζει, ενώ υπάρχει αισιοδοξία για την έκβαση του αγώνα. «Θέλουμε να ξεκινήσουμε νικηφόρα το πρωτάθλημα. Είναι το πρώτο παιχνίδι και μάλιστα στην έδρα μας και θέλουμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο του ΟΦΗ», επισημαίνει ο Νίκος Μποχωρίδης, ενώ ο Γιάννης Λιανός από την πλευρά του προσθέτει: «Το καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και γενικά οι πρώτες αγωνιστικές είναι πολλές φορές καθοριστικές για την πορεία της ομάδας. Εμείς παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη».

Η Επιτροπή μπάσκετ του ΟΦΗ έχει κάνει κάλεσμα στον κόσμο του ΟΦΗ να δώσει δυναμικό «παρών», ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι πριν το τζάμπολ θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αθλητή ΑμεΑ Γιώργου Σηφάκη.

Την 1η αγωνιστική συμπληρώνουν τα παιχνίδια (όλα ξεκινούν στις 17:00): Ερμής Λ.-Ηλυσιακός, Αετός-Καβάλα, Λαύριο-Εθνικός, Δόξα Λευκ.-Αρκαδικός, Λιβαδειά-Ηρακλής, Ψυχικό-Παγκράτι.

ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΟΥ ΟΦΗ

ΗΜ. ΓΕΝ.

Μποχωρίδης Νίκος

Σταμπουλής Γιάννης

Ραζής Κριστοφερ

Ζερβουδάκης Γιώργος

Μαυρογιάννης Γιώργος

Στυλιανού Νίκος

Λιανός Γιάννης

Κιτσούλης Βασίλης

Κυρίτσης Γιούσι

Χάλαρης Στέλιος

Trepalovac Alen

Σκλήβας Αντώνης

Τζουλάκης Μάνος

Προπονητής: Τακιανός Φώτης

Βοηθός προπονητή: Κασικτσόγλου Μιχάλης

Γενικός Αρχηγός: Σφακιανάκης Μανόλης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News