Αθλητισμός

«Όχι» από τον Τζόρτζεβιτς στον Ολυμπιακό

Ένας από τους βασικούς υποψήφιους για τη θέση του Γιώργου Μπαρτζώκα στον πάγκο του Ολυμπιακού, ο Σάσα Τζόρτζεβιτς γνωστοποίησε ότι δεν ενδιαφέρεται…

Ο Σέρβος προπονητής, ο οποίος οδήγησε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του στην κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο, έκανε δηλώσεις στην ιστοσελίδα «zurnal.rs» και απέκλεισε το ενδεχόμενο να αναλάβει τον πάγκο των «ερυθρολεύκων».

«Αρχικά θα ήθελα να πω ευχαριστώ στον Ολυμπιακό για το ενδιαφέρον, αλλά αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να ακούσω κάποια πρόταση. Ήδη έχω ενημερώσει τον μάνατζέρ μου να εξηγήσει το λόγο και να σας πει περισσότερες λεπτομέρειες, γιατί δεν μπορώ να ακούω προτάσεις τη δεδομένη στιγμή», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Παράλληλα, μία άλλη σερβική ιστοσελίδα η «mozzartsport.com» αναφέρει πως η άρνηση του Σάσα Τζόρτζεβιτς οφείλεται στο συμβόλαιο, με το οποίο δεσμεύεται με την ομοσπονδία της Σερβίας. Συγκεκριμένα, ο 47χρονος προπονητής είχε υπογράψει για 2+1 χρόνια, με τον όρο να μην αναλάβει τον πάγκο κάποιο συλλόγου. Ωστόσο, εφόσον το καλοκαίρι προκύψει κάποια πολύ καλή πρόταση -ακόμα και από τον Ολυμπιακό- τότε δεν αποκλείεται η ομοσπονδία να δώσει τη συναίνεσή της.

Έτσι, με την εξέλιξη αυτή η λίστα του Ολυμπιακού με τους πιθανούς αντικαταστάτες του Γιώργου Μπαρτζώκα μειώθηκε, με τον Φώτη Κατσικάρη να είναι σε πρώτο πλάνο αυτή τη στιγμή και τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να ακολουθεί.

Σχόλια