default-image

Σκουρτόπουλος: «Θα παλέψουμε για το θετικό αποτέλεσμα»

Μπάσκετ
Σκουρτόπουλος: «Θα παλέψουμε για το θετικό αποτέλεσμα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναχωρεί αύριο για τη Θεσσαλονίκη το Ρέθυμνο Aegean, το οποίο αντιμετωπίζει την Κυριακή στις 5μ.μ. τον ΠΑΟΚ  στην πρεμιέρα της Α1 του μπάσκετ.

Μία πρεμιέρα δύσκολη για τη ρεθυμνιώτικη ομάδα, η οποία ευελπιστεί, ωστόσο, να είναι ανταγωνιστική και να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο μπορεί. Αναφερόμενος στο παιχνίδι ο Θανάσης Σκουρτόπουλος επισημαίνει: «Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας την Κυριακή απέναντι στον ΠΑΟΚ. Πέρυσι κατέκτησε την 3η θέση στο πρωτάθλημα και φέτος παρουσιάζεται εξίσου δυνατός. Για μας είναι ένα καλό «τεστ». Έχει γίνει καλή δουλειά στην προετοιμασία. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να φέρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Η πρεμιέρα κρύβει πολλές εκπλήξεις και θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο συνεπείς σε αυτά που έχουμε δουλέψει για να καταφέρουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και στη συνέχεια να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε για κάτι καλύτερο».

Από την πλευρά των παικτών, ο Γιάννης Καλαμπόκης σημείωσε ότι γνωρίζουν τον αντίπαλο μετά την μεταξύ τους αναμέτρηση στο 4ο Διεθνές Τουρνουά «Πέτρος Οικονομάκης» και δήλωσε σίγουρος για την εξέλιξη της ομάδας.

«Ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ είναι πολύ δύσκολος. Είναι πολύ δουλεμένη ομάδα. Έχει φτιάξει βάσεις τα τελευταία χρόνια και σίγουρα στην έδρα του είναι πιο δυνατός. Εμείς έχουμε μία εικόνα από το τελευταίο παιχνίδι. Θα το χρησιμοποιήσουμε σαν οδηγό και ελπίζω να καταφέρουμε να αναδείξουμε τα δικές μας αρετές και να περιορίσουμε τα ατού των αντιπάλων. Καμία ομάδα δεν είναι έτοιμη, πόσω μάλλον όταν έχει πραγματοποιήσει 8-9 μεταγραφές όπως εμείς. Σίγουρα θα χρησιμοποιήσουμε τον χρόνο σαν σύμμαχο. Κάθε μέρα θα γινόμαστε ακόμα καλύτεροι. Η προσπάθεια που καταβάλουμε καθημερινά είναι πολύ μεγάλη ώστε να παρουσιαστούμε όσο πιο έτοιμοι γίνεται».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News