default-image

Κιν: "Δε μπορώ να συγχωρήσω τον Φέργκιουσον"

Αθλητισμός
Κιν: "Δε μπορώ να συγχωρήσω τον Φέργκιουσον"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τον δικό του μοναδικό τρόπο, ο Ρόι Κιν παρουσίασε την αυτοβιογραφία του. Ο Ιρλανδός ρωτήθηκε -μεταξύ άλλων- για την σχέση του με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και όπως το συνηθίζει, απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια και απολαυστικές ατάκες.

«Δεν ξέρω αν μπορώ ποτέ να τον συγχωρήσω. Άσκησε έντονη κριτική σε παίκτες που του έφεραν όλες τις επιτυχίες. Έβγαλε εκατομμύρια, έγινε άγαλμα! Πώς είναι δυνατόν να τους κριτικάρεις; Είναι γελοίο. Ήταν ίσως οι καλύτερες μέρες της καριέρας μου. Όταν κάποιος προσπαθεί να το αμαυρώσει όλο αυτό πρέπει να πολεμήσεις. Ως εδώ και μη παρέκει. Πολλά από τα πράγματα που έχω γράψει ήταν για να υπερασπιστώ τον εαυτό μου. Ο Φέργκιουσον έχει καλές σχέσεις με ανθρώπους στα media. Κάποιοι από αυτούς βρίσκονται ανάμεσά μας σήμερα. Μπορώ να τους εντοπίσω».

Καυστικός ήταν και για τους παίκτες τη σημερινή εποχή: «Ασχολούνται μανιωδώς με το twitter, τι συμβαίνει στα αποδυτήρια, ανεβάζουν φωτογραφίες μετά από μια νίκη ακόμα κι αν έχουν χάσει τους 10 προηγούμενους αγώνες! Αυτό δεν μου αρέσει…».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News