default-image

Ρονάλντο: Κομμάτι της ζωής μου η αντιπαλότητα με τον Μέσι

Ποδόσφαιρο
Ρονάλντο: Κομμάτι της ζωής μου η αντιπαλότητα με τον Μέσι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παγκόσμιο θέμα συζήτησης στους φίλους του ποδοσφαίρου αποτελεί η σύγκριση του Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Λιονέλ Μέσι.  

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «World Soccer» και φυσικά ρωτήθηκε για το… μεγάλο αντίπαλό του, τονίζοντας πως τον ωφελεί.

«Είναι λογικό να μας συγκρίνει ο κόσμος. Η αντιπαλότητα με τον Μέσι είναι θετική και αποτελεί κομμάτι της ζωής μου. Δεν μιλάμε εκτός γηπέδου αλλά είμαστε συνάδελφοι» δήλωσε χαρακτηριστικά ο CR7.

«Τέλειος ο Ανσελότι»

O 29χρονος Πορτογάλος αναφέρθηκε ακόμη στον Κάρλο Ανσελότι όντας διόλου φειδωλός στους θετικούς χαρακτηρισμούς. «Είναι τέλειος, πρόκειται για σπουδαίο άτομο και μεγάλο προπονητή. Κάνει θαυμάσια δουλειά και είμαστε πολύ ευτυχισμένοι μαζί του» είπε και συνέχισε για τη Ρεάλ Μαδρίτης: «Υπήρχε πάρα πολύ μεγάλη πίεση πέρυσι για την κατάκτηση του Champions League. Τώρα που κατακτήσαμε το τρόπαιο είμαστε πιο ήρεμοι αλλά έχουμε επίγνωση της πίεσης που υπάρχει γύρω από αυτό το σύλλογο.

Μία ομάδα όπως η Ρεάλ θα πρέπει να σκέφτεται και να πιστεύει ότι μπορεί να κατακτά το τρόπαιο αυτό κάθε χρόνο».

Ρωτήθηκε, βεβαίως, και για τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισε στο φινάλε της περασμένης σεζόν, αλλά και για τη «Χρυσή Μπάλα»: «Εάν είχα σταματήσει, θα ήμουν καλύτερα από άποψη φυσικής κατάστασης, ήθελα όμως να φορτσάρω. Δεν ήθελα να χάσω τον τελικό του Champions League ούτε το Mundial.

Με τον σύλλογο τα πήγα καλά, με την Πορτογαλία όχι. Στη ζωή δεν μπορείς να κατακτήσεις τίποτα αν δεν κάνεις θυσίες, έπρεπε να ρισκάρω.

Η Χρυσή Μπάλα; Τα ατομικά βραβεία είναι συνδεδεμένα με τα αποτελέσματα της ομάδας και φέτος γέμισα από τρόπαια».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News