default-image

Σκληρή η στάση Αλαφούζου στο θέμα ΟΦΗ και Πανιωνίου

Ποδόσφαιρο
Σκληρή η στάση Αλαφούζου στο θέμα ΟΦΗ και Πανιωνίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σκλήρυνε τη στάση του ο Παναθηναϊκός σε ό, τι έχει να κάνει με το θέμα της φορολογικής ενημερότητας. Ο Γιάννης Αλαφούζος εκπροσώπησε την ΠΑΕ, μαζί με τον Βασίλη Κωνσταντίνου και την Αθηνά Μπαλωμένου.

Οπως ενημέρωσαν οι «πράσινοι» ο «ισχυρός άνδρας» του Παναθηναϊκού έθεσε γενικό φορολογικό θέμα, μιλώντας για δημιουργία συνθηκών αθέμιτου ανταγωνισμού. Προειδοποίησε, επίσης, ότι δεν θα ανεχτεί την παραμικρή συγκάλυψη της υπόθεσης, τονίζοντας ότι αν γίνει δεν θα διστάσει να κινηθεί νομικά ακόμη και εις βάρους του προεδρείου της Λίγκας.

Αναφορικά με τα θέματα των ΟΦΗ και Πανιώνιου, η θέση του «τριφυλλιού» είναι ότι οι δύο ομάδες έχουν παραβιάσει ποδοσφαιρικούς και άλλους κανόνες. Επομένως θα πρέπει να συζητηθούν και να αποφασιστούν οι όποιες συνέπειες.

Τέλος, σε ότι έχει να κάνει με την καταψήφιση του Γιώργο Μποροβήλου, που έγινε μόνο από την ομάδα του Παναθηναϊκού, από την ΠΑΕ τονίζουν ότι αυτό συνέβη για ιστορικούς λόγους, καθώς ο Παναθηναϊκός δεν ξεχνάει τον διαιτητή της Ριζούπολης, όσο και για λόγους ανανέωσης ώστε να σταματήσουν να διοικούν το ποδόσφαιρο τα ίδια πρόσωπα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News