default-image

«Στόχος του Ολυμπιακού του Final 4»

Μπάσκετ
«Στόχος του Ολυμπιακού του Final 4»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η περσινή απουσία από το Final 4 και το θρόνο της Ευρώπης θέλουν όλοι στον Ολυμπιακό να αποτελέσει μια μικρή παρένθεση. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας έθεσε ξεκάθαρα το μεγάλο στόχο της ομάδας του, που είναι να φτάσει στη Μαδρίτη και ει δυνατόν να σηκώσει την κούπα για τέταρτη φορά στην ιστορία της.

-Τι σημαίνει για τον Ολυμπιακό το γεγονός πως κράτησε τον βασικό του κορμό;

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος που κρατήσαμε τους παίκτες που πιστεύω πως μπορούν να ανταποκριθούν στο υψηλότερο επίπεδο της Ευρωλίγκας. Επίσης προσθέσαμε εμπειρία με την έλευση των Χάντερ, Ντάρντεν και Λαφαγέτ».

-Τι κερδίζει ο Ολυμπιακός από τους Λαφαγιέτ και Ντάρντεν;

«Σίγουρα ενέργεια, εμπειρία και διάθεση για πιεστική άμυνα».

-Πόσο μπορούν να βοηθήσουν οι νεαροί Παπαπέτρου και Αγραβάνης;

«Από αυτούς εξαρτάται. Έχουν την στήριξή μας, θα πάρουν χρόνο συμμετοχής κατά τη διάρκεια της σεζόν. Εξαρτάται βέβαια και από την υγεία τους αφού ήδη ο Παπαπέτρου είναι τραυματίας».

-Ποια είναι η μεγαλύτερη πρόκληση της ομάδας σας;

«Να πάμε στο Final 4. Είναι πολύ σημαντικό για μας. Είμαστε αισιόδοξοι και οι απαιτήσεις πάντα στον Ολυμπιακό είναι υψηλές. Θέλουμε να πάμε στο Final 4 και αν γίνεται να κερδίσουμε τον τίτλο».

-Ποια είναι η άποψή σας για τους αντιπάλους σας στην πρώτη φάση;

«Δεν υπάρχουν εύκολες ομάδες στην Ευρωλίγκα. Πρέπει αν τις σέβεσαι όλες. Υπάρχουν δύο σημαντικές ομάδες από την Ισπανία, Η Γαλατάσαραϊ έχει τον ίδιο προπονητή. Ο Ερυθρός Αστέρας δεν είναι πλέον νέος στην διοργάνωση και το μεταξύ μας παιχνίδι θα είναι ιδιαίτερο αφού είμαστε αδελφοποιημένα σωματεία. Τέλος τρέφω μεγάλο σεβασμό για το λιθουανικό μπάσκετ. Κάθε ματς θα είναι δύσκολο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News