Αθλητισμός

Σαλπιγγίδης: «Κανένα ματς δεν είναι εύκολο»

Σε καλό δρόμο βρίσκεται η προετοιμασία της Εθνικής μας ενόψει των αναμετρήσεων με τη Φιλανδία και τη Β. Ιρλανδία σύμφωνα με τους Δημήτρη Σαλπιγγίδη, Χάρη Μαυρία και Κώστα Φορτούνη.

Ο αρχηγός της Εθνικής μας, Δημήτρης Σαλπιγγίδης επισήμανε χαρακτηριστικά: «Είναι πολύ σημαντικά παιχνίδια, προετοιμαζόμαστε καλά, ο δρόμος είναι δύσκολος και μακρύς. Κανένα ματς δεν είναι εύκολο. Ελπίζουμε να αποδώσουμε όπως πρέπει, να πάρουμε τις νίκες. Έχουμε πολύ καλό κλίμα, εμπιστοσύνη ο ένας τον άλλον και στόχο τις νίκες», ενώ συνέχισε:

«Είναι σημαντικό ο αθλητισμός να απορροφά τα νέα παιδιά. Θα έλεγα στους γονείς να στηρίζουν τα παιδιά, να είναι κοντά τους στο ξεκίνημα, ενώ στα νέα παιδιά έχω να πω ότι ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος, αλλά αν αγαπούν αυτό που κάνουν μπορούν να κυνηγήσουν το όνειρό τους και να φτάσουν σε πράγματα που δεν μπορούν τώρα να φανταστούν».

Ο Χάρης Μαυρίας από την πλευρά του επισήμανε: «Μεγαλώνοντας σε μία Ακαδημία μόνο ωφελημένος μπορεί να βγει κανείς, με έμπειρους προπονητές. Χτίζεις δυνατό χαρακτήρα και εξελίσσεις το ταλέντο σου. Πρέπει να δουλέψεις σκληρά για να φτάσεις στο όνειρό σου. Στις Ακαδημίες ο πρώτος στόχος είναι να φτιάξουν σωστούς χαρακτήρες και είναι πολύ σημαντική η πρωτοβουλία του ΟΠΑΠ και της ΕΠΟ».

Ο Κώστας Φορτούνης τέλος τόνισε: «Έχουμε δύο δύσκολα παιχνίδια. Είμαστε έτοιμοι, μόνος στόχος για το Σάββατο είναι η νίκη. Έχουμε πολύ καλό κλίμα στην ομάδα και πάμε για τις νίκες στα δύο επόμενα ματς. Είναι σημαντική η χορηγία του ΟΠΑΠ. Χρειάζεται υπομονή και δουλειά για το στόχο και μόνο έτσι μπορούν να φτάσουν ψηλά».

Σχόλια