default-image

Συνεχίζουν το ταξίδι τους κρητικό μπάσκετ και ΑΝΕΚ-Super Fast

Μπάσκετ
Συνεχίζουν το ταξίδι τους κρητικό μπάσκετ και ΑΝΕΚ-Super Fast

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΚΑΣΚ, κρητικό μπάσκετ και ΑΝΕΚ-Super Fast συνεχίζουν τη συνεργασία τους για τρίτη συνεχόμενη χρονιά με τα οφέλη για τις ομάδες του νησιού να είναι πολλά.

Η συνεργασία ανανεώθηκε και φέτος και όπως επισημαίνει ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΚ κ. Μπάμπης Μαρκάκης: «Συνεχίζουμε το όμορφο ταξίδι μας με την ΑΝΕΚ-Super Fast μία συνεργασία τεράστια στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε οικονομικά. Αποτελεί ανάσα για τις ομάδες του νησιού που πλέον δεν επιβαρύνονται τις μετακινήσεις τους. Κι εμείς θα είμαστε δίπλα στην εταιρία και μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά».

Ο εμπορικός διευθυντής της Super Fast κ. Διονύσης Θεοδωράτος είπε από την πλευρά του: «Είμαστε τρία χρόνια μαζί με το κρητικό μπάσκετ. Για εμάς η συνεισφορά είναι πολύ σημαντική. Δε γίνεται στο πλαίσιο του αθλητικού μάρκετινγκ, αλλά της συνεισφοράς στην κοινωνία. Είναι ευχάριστο να ενημερώσουμε ότι ξεκινά από την 1η Νοεμβρίου μεγαλύτερη συνεργασία της Super Fast με την ΑΝΕΚ και αφορά όλες τις γραμμές της Κρήτης, αλλά και της Αδριατικής. Δημιουργούμε τον ισχυρότερο συνασπισμό στην Ελλάδα. Θα είμαστε πάντα κοντά στο κρητικό μπάσκετ και τον αθλητισμό και ευχόμαστε καλή επιτυχία στις ομάδες. Θα υπάρξουν οφέλη και για τις δύο πλευρές».

Ο σύμβουλος διοίκησης της ΑΝΕΚ κ. Μπάμπης Σαλδαράκης επισήμανε: «Πριν τρία χρόνια είχαμε υποσχεθεί το ταξίδι με το κρητικό μπάσκετ να συνεχιστεί για χρόνια. Δύο ελληνικές εταιρίες η ΑΝΕΚ και η Super Fast βρίσκονται δίπλα στους νέους της Κρήτης και δίπλα στο μπάσκετ. Υπόσχομαι ότι αυτό θα συνεχιστεί για χρόνια. Στην εποχή που ζούμε οι συνεργασίες είναι απαραίτητες για να επιβιώσουν οι εταιρίες και αυτό αφορά το επαγγελματικό κομμάτι. Σήμερα (σ.σ. χθες) μας ενδιαφέρει η προσφορά στη νεολαία της Κρήτης που είναι ποικιλότροπη και ποικιλόμορφη. Εύχομαι και φέτος να είναι μία χρονιά χωρίς επεισόδια. Το μπάσκετ είναι ευγενές άθλημα άλλωστε. Εύχομαι καλή αθλητική χρονιά με μία υπόσχεση: η ΑΝΕΚ και η Super Fast να είναι πάντα κοντά σας».

Το παρών έδωσε ο αντιδήμαρχος Ηρακλείου, υπεύθυνος για τον αθλητισμό, κ. Κώστας Βαρδαβάς που με τη σειρά του είπε: «Για το δήμο ο αθλητισμός είναι βασικό κομμάτι και δίνουμε ιδιαίτερη σημασία προσπαθώντας να βοηθήσουμε τις ομάδες να προοδεύσουν. Η οικονομική κρίση έχει φέρει τις ομάδες να βρίσκονται στη μέση του ωκεανού και να δυσκολεύονται να φτάσουν στην άλλη άκρη. Η ΑΝΕΚ-Super Fast βοηθάει τις ομάδες να πάνε στην άλλη όχθη, να πάνε στον προορισμό τους. Ο Δήμος Ηρακλείου και η ΕΚΑΣΚ είναι συνοδοιπόροι χθες, σήμερα και αύριο. Όλοι μαζί θα συνεχίζσουμε την συνεργασία μας»

Από την Περιφέρεια Κρήτης παραβρέθηκε ο υπεύθυνος αθλητισμού κ. Νίκος Συριγωνάκης ο οποίος αρχικά ευχήθηκε μία χρονιά χωρίς επεισόδια και με υγεία και στη συνέχεια τόνισε: «Τις δύσκολες μέρες που περνά ο τόπος μας ευτυχώς υπάρχουν άνθρωποι και εταιρίες που πράγματι κάνουν αυτό που έπρεπε να κάνει η πολιτεία. Βοηθάνε τον κρητικό αθλητισμό. Θα είμαστε πάντα αρωγοί και συμπαραστάτες σε κάθε δραστηριότητα που περιλαμβάνει το ευ αγωνίζεσθαι και φέρνει τα νέα παιδιά στον αθλητισμό αποκλείοντάς τα από παραβατικές συμπεριφορές».

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΚΑΣΚ κ. Γιάννης Καλαϊτζάκης είπε τέλος: «Το μέγεθος της χορηγίας είναι τεράστιο. Σκεφτείτε ότι έχουμε επτά ομάδες στις Εθνικές κατηγορίες που κάνουν 10 με 13 ταξίδια το χρόνο. Επίσης καλύπτονται τα έξοδα των ταξιδιών των μικρών ομάδων της ΕΚΑΣΚ, αλλά και των πρωταθλητών εφήβων, νεανίδων, παίδων και κορασίδων που μετέχουν στα πανελλήνια πρωταθλήματα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News