default-image

Προετοιμάζεται για το… γεμάτο εικοσαήμερο ο Ολυμπιακός

Ποδόσφαιρο
Προετοιμάζεται για το… γεμάτο εικοσαήμερο ο Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ολυμπιακός περιμένει σήμερα την απόφαση της Λίγκας για τον αντίπαλο που θα έχει στις 18 Οκτωβρίου στο πρωτάθλημα (Εργοτέλη ή ΠΑΟΚ), με τους ερυθρόλευκους να έχουν ξεκαθαρίσει εξ΄αρχής ότι δεν θέλουν να αλλάξει το πρόγραμμά τους, αλλά και θα συνιστά αλλοίωση του πρωταθλήματος να μη γίνει στην προγραμματισμένη ημερομηνία η 7η αγωνιστική, μετά την απόφαση αναβολής της 6ης λόγω του πένθους για τον Κώστα Κατσούλη.

Κι ο Μίτσελ περιμένει την επιστροφή των παικτών που έχουν τραυματισμούς για να καταστρώσει με μεγαλύτερη άνεση τα σχέδια του και να έχει περισσότερες λύσεις γι΄ αυτή τη δύσκολη σειρά αγώνων με Εργοτέλη ή ΠΑΟΚ, Γιουβέντους μέσα, ΠΑΟ, Αστέρα και Γιουβέντους έξω.

Ο Φουστέρ έχει ήδη αρχίσει ατομικό, ενώ σε καλό δρόμο είναι η επιστροφή Μπενίτες και Ντοσεβί . Τρεις παίκτες που μπορούν να δώσουν λύσεις στην επίθεση, με τον Γάλλο να υπολογίζεται μόνο για τα ματς τοπυ πρωταθλήματος. Ο Σιόβας πάει καλύτερα αλλά δεν θα υπάρξει πίεση και βιασύνη για τον διεθνή στόπερ.

Για τη δεξιά πλευρά υπάρχουν σκέψεις να παίξουν μαζί Σαλίνο και Ελαμπντελαουί ή ακόμη και να γθρίσει στο δεξί άκρο της άμυνας ο Μανιάτης .

Ο Μίτσελ θα επιδιώξει να παρουσιάσει πιο επιθετικό Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα, καθώς σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια η ομάδα δεν έχει κάνει το ίδιο ξεκίνημα αν δει κανείς τα στατιστικά της σε τελικές προσπάθειες, γεμίσματα και γενικά παρουσία στην αντίπαλη περιοχή. Κι αυτή τη στιγμή είναι πίσω από ΠΑΟΚ και ΠΑΟ σε αυτές τις στατιστικές κατηγορίες του πρωταθλήματος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News