default-image

Ανεβάζει ρυθμούς ο Σα Πίντο

Ποδόσφαιρο
Ανεβάζει ρυθμούς ο Σα Πίντο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χωρίς εκπλήξεις και απρόοπτα συνεχίζονται οι προπονήσεις του Ατρόμητου, αλλά με τους ρυθμούς σταδιακά να ανεβαίνουν από τον Σα Πίντο. Ο Πορτογάλος τεχνικός είδε για ακόμη μια ημέρα (Τρίτη 7/10) τους Πίτου Γκαρσία και Μπρίτο να μένουν εκτός κανονικού προγράμματος, κάνοντας ασκήσεις φυσικής κατάστασης και γυμναστήριο, αντίστοιχα.

Οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν σε φουλ ρυθμούς, ενώ για την Τετάρτη (8/10) τους περιμένει διπλή προπόνηση. Η πρωινή θα γίνει σε δύο γκρουπ. Αρχικά θα προπονηθούν οι τερματοφύλακες μαζί με τους αμυντικούς και τους μεσοαμυντικούς και μετέπειτα οι μεσοεπιθετικοί μαζί με τους επιθετικούς. Στη συνέχεια, οι παίκτες θα γευματίσουν στο εστιατόριο του αθλητικού κέντρου και θα ξεκουραστούν μέχρι την απογευματινή προπόνηση.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως την Πέμπτη (9/10) θα ενσωματωθεί στην Εθνική Ελπίδων ο Βασίλης Μπάρκας για να λάβει μέρος στις προπονήσεις που θα διεξαχθούν στο προπονητικό κέντρο του Αγίου Κοσμά. Τέλος, στην Εθνική Νέων κλήθηκε ο ποδοσφαιριστής της Κ20 Μιχάλης Μπαστακός εν όψει των φιλικών αγώνων στην Ελβετία στις 10 και 12 Οκτωβρίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News