default-image

Για βασική 11άδα ο Γιαννούλης

Ποδόσφαιρο
Για βασική 11άδα ο Γιαννούλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χωρίς κανένα απρόοπτο ολοκληρώθηκε και η απογευματινή προπόνηση της Εθνικής μας ομάδας. Η βροχή στον Άγιο Κοσμά σε συνδυασμό με την πτώση της θερμοκρασίας δημιουργούσε μία ατμόσφαιρα χειμερινού τοπίου, αν και η θερμοκρασία στο Ελσίνκι αναμένεται να είναι πολύ χαμηλή, της τάξεως των πέντε με δέκα βαθμών Κελσίου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ιταλός τεχνικός έκανε πολλές ασκήσεις τακτικής, προσπαθώντας να δείξει στοιχεία της ποδοσφαιρικής του φιλοσοφίας που θέλει να περάσει στους παίκτες του. Και στην απογευματινή προπόνηση, ο Ρανιέρι είχε στο αριστερό άκρο της άμυνας με τους θεωρητικά βασικού τον Κώστα Γιαννούλη.

Ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού συμμετείχε στις ασκήσεις τακτικής στην τετράδα με τους Παπασταθόπουλο, Μανωλά και Τοροσίδη. Στους μέσους ήταν οι Μανιάτης, Σάμαρης και Ταχτσίδης, ενώ στην επίθεση οι Σαμαράς, Σαλπιγγίδης και Μήτρογλου, χωρίς αυτό να σημαίνει πως οι συγκεκριμένοι παίκτες έχουν κλεισμένες τις θέσεις της ενδεκάδας, μιας και ο προπονητής της Εθνικής αναμένεται να συνεχίσει τις δοκιμές και στις υπόλοιπες προπονήσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News