default-image

Δύο αγωνιστικές και 400 ευρώ πρόστιμο στα Λιβάδια

Ποδόσφαιρο
Δύο αγωνιστικές και 400 ευρώ πρόστιμο στα Λιβάδια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Ρεθύμνου ανακοίνωσε την ετυμηγορία της για τα Λιβάδια, τιμωρώντας με δύο αγωνιστικές την έδρα τους και επιβάλλοντας χρηματικό πρόστιμο 400 ευρώ.

Είναι ένα θέμα που είχε απασχολήσει το κρητικό ποδόσφαιρο, αφού η καταγγελία του ΟΦ  Αρμένων ήταν συγκλονιστική, αναφέροντας ενέδρα στην αποστολή και πετροβολισμό του λεωφορείου, τέσσερις τραυματίες από την ομάδα και παρουσία φιλάθλου με καραμπίνα στην κερκίδα. Η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣ Ρεθύμνου αναφέρει τα εξής:

«Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ε.Π.Σ.Ρ. στη συνεδρίαση της 6-10-2014, έλαβε υπόψη της:

Την έκθεση του παρατηρητή και τις (3) συμπληρωματικές επιπλέον εκθέσεις του στον αγώνα Α' Κατηγορίας ΑΟ Λιβαδίων - ΟΦ Αρμένων τις 28-9-2014. Στο σωματείο ΑΟ Λιβαδίων χρηματικό πρόστιμο «200,00» ευρώ λόγω επίθεση από φιλάθλους σας προς ποδ/στές της φιλοξενούμενης ομάδας και ρίψης αντικειμένου (πέτρα) προς το εσωτερικού του λεωφορείου καθώς και σπάσιμο του παρμπρίζ. Επίσης «200,00» ευρώ λόγω υποτροπής. Σύνολο «400,00» ευρώ και (2) αγωνιστικές τιμωρία της έδρας, σύμφωνα με τα άρθρα 14 και 15 παρ. 8α και δ του Πειθαρχικού Κώδικα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News