default-image

Σε καραντίνα ο διαιτητής του Γιούβε-Ρόμα

Ποδόσφαιρο
Σε καραντίνα ο διαιτητής του Γιούβε-Ρόμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε «καραντίνα» ως το Νοέμβριο μπαίνει ο διαιτητής του ντέρμπι Γιουβέντους-Ρόμα, Τζιανλούκα Ρόκι, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της «Gazzetta dello Sport», που επικαλείται την ένωση των Ιταλών διαιτητών (ΑΙΑ).

Ο «άρχοντας» του επεισοδιακού ντέρμπι της περασμένης Κυριακής βρέθηκε στη δίνη του κυκλώνα λόγω των αποφάσεών του, μεταξύ των οποίων ο καταλογισμός τριών πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο (δύο υπέρ της «σινιόρα βέκια» και ένα υπέρ των «τζιαλορόσι»), οι πολλές κίτρινες κάρτες και η αποβολή των Κώστα Μανωλά και Αλβάρο Μοράτα λίγο πριν το φινάλε.

Η ΑΙΑ, πάντως, στρέφει τα βέλη της κατά των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων, στους οποίους καταλογίζει ότι δεν επέδειξαν τον απαραίτητο σεβασμό στο διαιτητή και αμφισβητούσαν σχεδόν κάθε απόφασή του. Τα ιταλικά ΜΜΕ άσκησαν την επομένη του αγώνα σφοδρή κριτική στον Ρόκι, ενώ ιδιαίτερα αιχμηρές ήταν οι δηλώσεις του προπονητή της Ρόμα, Ρούντι Γκαρσία (ο οποίος αποβλήθηκε από τον πάγκο για διαμαρτυρία μετά το πρώτο πέναλτι που σφυρίχθηκε σε βάρος της ομάδας του), και του αρχηγού των «τζιαλορόσι», Φραντσέσκο Τότι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News