default-image

Με την ελίτ στο Παρίσι ο ΟΦΗ

Αθλητισμός
Με την ελίτ στο Παρίσι ο ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίπλα σε όλες τις μεγάλες ομάδες της Ευρώπης και όχι μόνο, βρέθηκε ο ΟΦΗ το διήμερο (5 και 6 Οκτωβρίου), καθώς ο πρόεδρος Μάνθος Πουλινάκης και ο προπονητής Τζενάρο Γκατούζο, έδωσαν το παρών σε ένα από τα μεγαλύτερα συνέδρια παγκοσμίως.

Το συνέδριο διοργάνωσε η Aspire στο Παρίσι με θέματα προπονητικής, διεθνών συνεργασιών και ποδοσφαιρικής επιχειρηματικότητας, με τον ΟΦΗ να εκπροσωπείται απο τον πρόεδρο Μάνθο Πουλινάκη και τον προπονητή Τζενάρο Γκατούζο.

Η αντιπροσωπεία του ΟΦΗ ήταν καλεσμένη από την aspire και ουσιαστικά ήταν αποτέλεσμα της πρόσφατης επίσκεψης της Κρητικής ΠΑΕ στο Κατάρ.

Στο συνέδριο πήραν μέρος 50 ομάδες από τις κορυφαίες του κόσμου, όπως Μπαρτσελόνα, Ρεάλ, Παρί Σεν Ζερμέν, Πόρτο, Γιουβέντους, Μάντσεστερ, Λιλ, Μπενφίκα, Άγιαξ, Λίβερπουλ, Ρόμα, Σάντος, Κρουζέιρο, Ρίβερ Πλέιτ και πολλές άλλες.

Συζητήθηκαν πολύ ενδιαφέροντα θέματα και αποφασίστηκε οι ομάδες αυτές να δημιουργήσουν μια ειδική πλατφόρμα στην οποία θα κατατίθενται συνεχώς προτάσεις για όλες τους μοντέρνες και σύγχρονες μεθόδους εκπαίδευσης των παιδιών στις ακαδημίες αλλά και ανταλλαγή απόψεων περί σχετικών θεμάτων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News