default-image

Οι επόμενες δράσεις των φορέων του Ηρακλείου για τη βία

Κρήτη
Οι επόμενες δράσεις των φορέων του Ηρακλείου για τη βία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ορίστηκαν οι επόμενες δράσεις των φορέων του Ηρακλείου αναφορικά με την προσπάθεια που γίνεται, με πρωτοβουλία της ΕΠΣΗ, για την αντιμετώπιση της βίας στους αγωνιστικούς χώρους.

Στη συνάντηση που έγινε στα γραφεία της Ένωσης παραβρέθηκαν οι βουλευτές Ηρακλείου κ.κ. Αυγενάκης, Δεικτάκης και Κριτσωτάκης, ο αντιδήμαρχος Ηρακλείου κ. Κώστας Βαρδαβάς και εκ μέρους της Αστυνομίας ο διοικητής Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου κ. Μανώλης Κονσολάκης.

Σύμφωνα με τις αποφάσεις που πάρθηκαν:

1ον: Τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού κ. Ανδριανό στον οποίο θα προταθεί η αναβολή για δύο ακόμη αγωνιστικές όλων των πρωταθλημάτων ή εναλλακτικά θα προταθεί η έναρξη όλων των αγώνων με δεκάλεπτη καθυστέρηση, σε μία προσπάθεια να σταλεί ένα ηχηρό μήνυμα κατά της βίας.

2ον: Θα σταλούν επιστολές τόσο στον πρωθυπουργό όσο και τον πρόεδρο της Βουλής για τις δράσεις που γίνονται στο Ηράκλειο κατά της βίας.

3ον: Θα διοργανωθεί τις προσεχείς εβδομάδες πανελλήνιο συνέδριο αναφορικά με τη βία στα γήπεδα και την αντιμετώπισή της.

Ως προς αυτό, μάλιστα, ορίστηκε και οργανωτική επιτροπή που θα δρομολογήσει τις εξελίξεις. Την επιτροπή αποτελούν οι τρεις βουλευτές Ηρακλείου, αντιπροσωπεία της ΕΠΣΗ αποτελούμενη από τους κ.κ. Τζώρτζογλου, Παπαγγελή, Σμαραγδάκη και Μαθιουδάκη, ο υπεύθυνος αντιδήμαρχος για θέματα Αθλητισμού κ. Κώστας Βαρδαβάς, ο εντεταλμένος σύμβουλος Αθλητισμού της Περιφέρειας Κρήτης κ. Νίκος Συριγωνάκης και ο διοικητής Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου κ. Μανώλης Κονσολάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News