default-image

Με προβλήματα η πρώτη συγκέντρωση για την Εθνική

Ποδόσφαιρο
Με προβλήματα η πρώτη συγκέντρωση για την Εθνική

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την ήττα από τη Ρουμανία στην πρεμιέρα της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Γαλλίας καλείται να διορθώσει η Εθνική Ελλάδας στους προσεχείς αγώνες με Φινλανδία και Βόρειο Ιρλανδία.

Σήμερα το μεσημέρι (στις 12:00) είναι προγραμματισμένη η συγκέντρωση των διεθνών σε γνωστό ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης και από το απόγευμα ξεκινάει η προετοιμασία για τις παραπάνω αναμετρήσεις.

Χθες το βράδυ ο Κλαούντιο Ρανιέρι κάλεσε τον Πέτρο Μάνταλο στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, αφού ο Κονέ τραυματίστηκε στον αγώνα της Ουντινέζε με την Τσεζένα και οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για θλάση.

Παράλληλα, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έχει και εκείνος πρόβλημα, ενώ σήμερα θα εξεταστούν και οι δύο από τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της Εθνικής, Αθανάσιος Τόσκας. Παράλληλα, εκτός έμεινε και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος έχει αρκετά καλή παρουσία στην Τραμπζονσπόρ, με τον Γιάννη Σκόνδρα να παίρνει τη θέση του. Από την πλευρά του, ο Χολέμπας φέρεται να έχει μία ενόχληση στον προσαγωγό, κάτι που θα ξεκαθαρίσει με την έλευσή του στην Αθήνα.

Εκτός από το αμιγώς αγωνιστικό κομμάτι, πλέον στα αποδυτήρια επιστρέφει με άλλη ιδιότητα ο Γιώργος Καραγκούνης, ο οποίος παρουσιάστηκε την Παρασκευή από την ΕΠΟ ως διευθυντής ποδοσφαίρου όλων των Εθνικών ομάδων και θα προσπαθήσει να βοηθήσει στο έργο του Ρανιέρι.

Οι «εκλεκτοί» του ομοσπονδιακού προπονητή:

Τερματοφύλακες: Καρνέζης, Γλύκος, Καπίνο, Διούδης.

Αμυντικοί: Τοροσίδης, Βύντρα, Χολέβας, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Σκόνδρας, Μόρας, Σταφυλίδης.

Μέσοι: Μανιάτης, Ταχτσίδης, Φορτούνης, Σάμαρης, Τζιόλης, Κονέ, Μαυρίας, Χριστοδουλόπουλος (αν και θα κριθεί ανέτοιμος).

Επιθετικοί: Σάλπιγγίδης, Μήτρογλου, Σαμαράς, Αθανασιάδης, Καρέλης.

*** Η σημερινή προπόνηση της Εθνικής είναι προγραμματισμένη στις 18:00 και είναι ανοιχτή για τους φιλάθλους και τα Μέσα Ενημέρωσης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News