Αθλητισμός

Δρομολογεί τις εξελίξεις για το γήπεδο ο Μελισσανίδης

Παρά τις καθυστερήσεις, που μόνο στους ανθρώπους της ΑΕΚ δεν οφείλονται, η μέρα που θα μπουν οι μπουλντόζες στο οικόπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας για να περάσει στο στάδιο της υλοποίησης το όραμα της «Αγια-Σοφιάς» δεν αργεί…

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης, σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», πρόκειται να συναντηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες, ίσως ακόμη και μέσα στην εβδομάδα, με τους ανθρώπους που μαζί με αυτόν θα συγχρηματοδοτήσουν την κατασκευή του νέου γηπέδου της ομάδας.

Ο «τίγρης» θα τους ενημερώσει για όσες κινήσεις έχουν γίνει κι αυτές που απομένουν, ενώ θα αποσαφηνιστεί και το πλαίσιο της χρηματοδότησης του πρότζεκτ. Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ αυτοπροσώπως, αλλά και οι συνεργάτες του στο θέμα του γηπέδου, βρίσκονται σε τακτική επαφή με το Υπουργείο (ΥΠΕΚΑ) κι εκτιμάται πως από τη στιγμή που θα εκδοθούν οι οικοδομικές άδειες, πράγμα που δεν αργεί να συμβεί, θα αρχίσουν άμεσα τα έργα.

Σε ό,τι αφορά στο κονδύλι των 20 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια, στην ΑΕΚ θεωρούν πως δεν πρέπει να συνδέεται με το αντίστοιχο του Παναθηναϊκού (ύψους 7 εκατ. ευρώ) που μπλοκαρίστηκε από το ελεγκτικό συνέδριο και αισιοδοξούν πως δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα για την εκταμίευση των χρημάτων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια