Αθλητισμός

Πέντε προσωπικότητες μιλούν για τη βία στη "Μικτή Ζώνη"

Την άλλη -βαθύτερη- πλευρά για τη μάστιγα της βίας στα ελληνικά γήπεδα και την πραγματικότητα που τη θέτει σε έξαρση θα επιχειρήσει να αναδείξει απόψε, Δευτέρα 6 Οκτωβρίου (22:00) η «Μικτή Ζώνη» της "ΚΡΗΤΗ TV".

Την ποιότητα της συζήτησης εγγυάται η παρουσία των καλεσμένων, που είναι ο καθηγητής Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης Γιάννης Ζαϊμάκης (μετά και την έρευνα και τη σχετική βιβλιογραφία του για το φαινόμενο), οι βουλευτές Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης (Ν.Δ.) και Μιχάλης Κριτσωτάκης (ΣΥΡΙΖΑ), ο νομικός Γιώργος Στειακάκης, με τεράστια πείρα στο ποδόσφαιρο και στις υποθέσεις αυτές, καθώς και ο δημοσιογράφος Γιώργος Γιαλυτάκης, με άφθονες αθλητικές παραστάσεις στην καριέρα του.

Η εκπομπή θα περιλαμβάνει επίσης ρεπορτάζ από την επιτυχημένη ημερίδα που διοργάνωσε χθες στην Περιφέρεια Κρήτης, που ανέδειξε πολλά χρήσιμα συμπεράσματα, μετά το πρόσφατο τραγικό περιστατικό. Η αφύπνιση στη χαλαρωμένη συνείδηση για όλους που ασχολούνται με το ελληνικό ποδόσφαιρο και εν γένει τον αθλητισμό, μπορεί να οδηγήσει στη λήψη -επιτέλους- των κατάλληλων μέτρων;

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια