Αθλητισμός

Έτοιμος για την πρεμιέρα με τον ΠΑΟΚ ο ΑΓΟΡ

Έτοιμη για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στον ΠΑΟΚ πιστεύει πως η ομάδα του ΑΓΟΡ ο Θανάσης Σκουρτόπουλος που  μίλησε και για το «Πέτρος Οικονομάκης» που διοργάνωσε με επιτυχία το Ρέθυμνο.  

Ο τεχνικός του Ρεθύμνου μίλησε για το βαθμό ετοιμότητας της ομάδας του, μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ: «Είμαστε έτοιμοι για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη. Ο ΠΑΟΚ είναι πάρα πολύ καλή ομάδα, πολύ καλύτερος σε σχέση με πέρυσι. Αναμένεται να διαφοροποιήσουμε αρκετά πράγματα από αυτά που κάναμε σήμερα και γενικότερα στο τουρνουά.

Για την ομάδα μας ήταν τα τελευταία τεστ, καθώς δεν έχουμε τη δυνατότητα να δώσουμε κάποιο άλλο δυνατό φιλικό παιχνίδι μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος. Είδαμε κάποια πράγματα που θέλαμε. Θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε και αγωνιστικά θα είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι της Θεσσαλονίκης.

Θα έχουμε αρκετά καινούργια πράγματα στο παιχνίδι μας, αυτό είναι σίγουρο. Γενικότερα δοκιμάσαμε σε όλα τα παιχνίδια της προετοιμασίας κάποια πράγματα και παράλληλα έχουμε δουλέψει και σε άλλα πολλά. Βάλαμε κομμάτια στο παιχνίδι μας που μερικές φορές κάποια δεν ταίριαζαν. Αυτό ήταν ένα πρόγραμμα που έπρεπε να γίνει.

Ξέρουμε τι ματς ταιριάζει καλύτερα και στα επίσημα ματς θα στηριχτούμε σε αυτά. Μπαίνουμε στο τελικό στάδιο και πρέπει να ετοιμαστούμε ακριβώς γι' αυτό που χρειάζεται».

Για το τουρνουά «Πέτρος Οικονομάκης», είπε: «Το τουρνουά ήταν εξαιρετικό από κάθε άποψη. Μακάρι κάθε χρόνο να υπάρχει η δυνατότητα για την ομάδα να το διοργανώνει σε αυτό το επίπεδο. Όποιος ήρθε χάρηκε και ευχαριστήθηκε με αυτό που είδε. Σε μένα προσωπικά μου έχουν στείλει συγχαρητήρια από κάθε άκρη της Ευρώπης που έχουν δει εικόνες και γενικότερα πράγματα για αυτό του τουρνουά που για 2η συνεχόμενη χρονιά έχει διεθνή χαρακτήρα. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να μείνει σε τόσο υψηλό επίπεδο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια