default-image

Τι είπαν Μουρίνιο και Βενγκέρ για το μεταξύ τους επεισόδιο

Ποδόσφαιρο
Τι είπαν Μουρίνιο και Βενγκέρ για το μεταξύ τους επεισόδιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για το επεισόδιο που είχε με τον Αρσέν Βενγκέρ, κατά την διάρκεια του Τσέλσι - Άρσεναλ μίλησε ο Ζοζέ Μουρίνιο και  δήλωσε ότι δεν του άρεσε που ο προπονητής των «κανονιέρηδων» μπήκε στην τεχνική περιοχή του για να πιέσει τον διαιτητή να δώσει κόκκινη κάρτα στον Κέιχιλ.

Ο Κέιχιλ έκανε ένα άσχημο τάκλικ στον Σάντσες και το ότι ο διαιτητής, Μάρτιν Άτκινσον, έδωσε κίτρινη και όχι κόκκινη κάρτα στον παίκτη της Τσέλσι προκάλεσε την οργή του Βενγκέρ, ο οποίος έσπρωξε τον Μουρίνιο.

Ο Πορτογάλος, βέβαια, στις δηλώσεις του στάθηκε και στην διαιτησία, λέγοντας ότι η Άρσεναλ έπρεπε να τελειώσει το ματς με οχτώ παίκτες.

 «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ξεκίνησαν καλύτερα από εμάς, αλλά ο Εντέν πήρε για εμάς το πέναλτι και πέτυχε το πρώτο γκολ και το ματς θα είχε τελειώσει, αν είχε δοθεί κόκκινη κάρτα.

Νομίζω ότι ο διαιτητής έκανε μια φανταστική εμφάνιση, αλλά η Άρσεναλ θα μπορούσε να είχε τελειώσει με οχτώ παίκτες τον αγώνα. Απευθείας κόκκινη στον Κοσιελνί, δυο κίτρινες στον Τσέιμπερς στο πρώτο ημίχρονο και κόκκινη στον Ντάνι Γουέλμπεκ», σχολίασε για το ματς ο Μουρίνιο.

Για την πιθανή διάσειση του Κουρτουά: «Κατά την διάρκεια του αγώνα δεν μιλάω με το ιατρικό επιτελείο, θέλω μόνο αποφάσεις. Πρέπει να βλέπω το παιχνίδι. Μου είπαν ότι ήταν έτοιμος να συνεχίσει, αλλά λίγα λεπτά μετά δεν μπορούσε».

Για το επεισόδιο με τον Βενγκέρ: «Υπάρχουν δυο τεχνικές περιοχές και όχι μια. Ήρθε στον χώρο μου. Αν ήταν για να δώσει οδηγίες σε έναν παίκτη οκ, αλλά για να πιέσει τον διαιτητή να δώσει κόκκινη κάρτα σε αντίπαλο, αυτό δεν είναι δίκαιο. Δεν νομίζω ότι αυτή είναι η εικόνα του Αρσέν Βενγκέρ ως "συνηγόρου" του fair play».

Η θέση του Βενγκέρ

Ο Αρσέν Βενγκέρ έριξε τους τόνους μετά το επεισόδιο που είχε ο προπονητής της Άρσεναλ με τον Ζοσέ Μουρίνιο κατά την διάρκεια του ντέρμπι στο «Στάμφορντ Μπριτζ», όπου οι «μπλε» επικράτησαν με 2-0.

Ο Βενγκέρ δήλωσε ότι δεν μπήκε στην τεχνική περιοχή του Μουρίνιο και σχολίασε ότι δεν είναι τόσο κακό όσο φαίνεται το περιστατικό, αν και την ώρα που… άναψαν τα αίματα οι δυο τους σπρώχτηκαν.

Βέβαια, ο προπονητής της Άρσεναλ, στα αγωνιστικά, δεν άφησε το σχόλιο του Πορτογάλου, ότι οι «κανονιέρηδες» έπρεπε να τελειώσουν το ματς με οχτώ παίκτες, ασχολίαστο και του το… επέστρεψε λέγοντας έμμεσα ότι έπρεπε να αποβληθούν ο Κέιχιλ, ο Όσκαρ και ο Ραμίρες.

Για το ματς ο Βενγκέρ δήλωσε: «Ήταν ένα ακόμα παιχνίδι, αλλά στο τέλος της ημέρας εκείνοι έχουν οικονομική δύναμη και την χρησιμοποίησαν με αποτελεσματικό τρόπο με παίκτες όπως ο Ντιέγκο Κόστα και ο Εντέν Αζάρ, που κάνουν την διαφορά.

Δεν ταλαιπώρησαν τον τερματοφύλακα μας, πιο πολύ από ότι εμείς τον δικό τους. Εμείς είχαμε περισσότερα σουτ και χαμένες ευκαιρίες. Χάσαμε στις λεπτομέρειες, αυτό είναι ατυχία»

Για το επεισόδιο με τον Μουρίνιο: «Βγήκα από την τεχνική μου περιοχή, επειδή δεν ήμουν ευχαριστημένος από το περιστατικό και ήθελα να δω τι συνέβη. Κάποιος μπήκε μπροστά μου και αυτό ήταν. Δεν είπα κάτι άλλο.

Δεν μπήκα στην περιοχή του και αν κοιτάξετε το παιχνίδι θα δείτε πόσες φορές εκείνος μπήκε στην δική μου τεχνική περιοχή και πόσες φορές μπήκε στο γήπεδο.

Δεν θέλω να κάνουμε debate για αυτό, ήταν ένα περιστατικό το οποίο έγινε στο παιχνίδι και αυτό είναι. Δεν νομίζω ότι είναι τόσο τρομερά κακό.

Ο Ζοσέ λέει ότι έπρεπε να είχαμε τελειώσει με οχτώ και εγώ του επιστρέφω το… κομπλιμέντο. Δεν ξέρω πως ο Γκάρι Κέιχιλ τέλειωσε το παιχνίδι. Δεν ξέρω πως ο Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς τελείωσε το παιχνίδι. Δεν ξέρω πως ο Όσκαρ τελείωσε το παιχνίδι.

Είναι για εμάς μια ανησυχία να είμαστε εννιά βαθμούς πίσω από την Τσέλσι, με την ποιότητα των ομάδων που είναι μπροστά μας, αλλά θα συνεχίσουμε να πολεμούμε και συνεχίζουμε στο επόμενο παιχνίδι».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News