Αθλητισμός

Ο ΠΑΟΚ θέλει να συνεχίσει το πρωτάθλημα από την 6η αγωνιστική

Την Τετάρτη (8/10) το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση της Λίγκας με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιάκωβο Αγγελίδη να εκπροσωπεί το σωματείο. Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου θα καταθέσει την εισήγησή του η οποία αναφέρει πως το Πρωτάθλημα θα πρέπει να ξεκινήσει από εκεί που σταμάτησε και όχι να στριμωχθεί στα τέλη του χρόνου, όπως υπήρχε αρχικά μια σκέψη, αλλά και στα τέλη Ιανουαρίου του 2015.

Οι λόγοι που αντιδρά ο ΠΑΟΚ είναι πως αν επιλεγεί να γίνει η αγωνιστική παραμονές Χριστουγέννων θα υπάρχει κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια στους παίκτες, αλλά και το γεγονός ότι οι περισσότεροι ξένοι θα έχουν προγραμματίσει να φύγουν με τις οικογένειες τους για τις  πατρίδες τους. Ενώ αν η αγωνιστική γίνει τον Γενάρη, όπως φημολογείται τότε όλες οι ομάδες θα είναι διαφορετικές. Γιατί θα έχουν κάνει μεταγραφές και θα έχουν μια διαφορετική εικόνα από αυτή που έχουν δείξει μέχρι τώρα.

Στην ΠΑΕ θεωρούν πως αυτή η μπακαλίστικη λογική θα πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει. Δεν μπορεί ο υφυπουργός αθλητισμού που είναι απών από κάθε σημαντικό γεγονός που υπάρχει χώρα μας να εμφανίζεται μόνο όταν υπάρχει ένα θλιβερό γεγονός δηλαδή στην προκειμένη περίπτωση ο θάνατος ενός φιλάθλου. Επίσης τόσο η Λίγκα όσο και ΕΠΟ δεν έχουν δείξει σε τέτοιες περιπτώσεις αντανακλαστικά και να εισηγηθούν προτάσεις για την βελτίωση του ποδόσφαιρου.  

Σύμφωνα με πληροφορίες στο προεδρείο της Λίγκα φαίνεται πως υπάρχουν διαφορετικές απόψεις για το ποιος θα αποφασίσει για το πότε θα οριστεί να γίνει η 6η αγωνιστική. Η μία πλευρά ισχυρίζεται πως εκτός από τις ομάδες σημαντικό ρόλο στην τελική απόφαση θα παίξει το συνδρομητικό κανάλι. Δηλαδή αν η Nova κρίνει πως η 6η αγωνιστική θα γίνει Δεκεμβρίου ή Γενάρη τότε θα πρέπει η Λίγκα να το αποδεχθεί. Η δεύτερη άποψη θεωρεί πως η συνδρομητική τηλεόραση ναι μεν έχει άποψη, όμως οι ομάδες είναι αυτές που θα αποφασίσουν για το πότε θα οριστούν τα παιχνίδια της συγκεκριμένης αγωνιστικής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια